SVETSKI POZNATI LANAC SAMOPOSLUGA PLANIRA DA UĐE NA SRPSKO TRŽIŠTE: Nudi brzu kupovinu i može da se nađe sve što vam je potrebno!
Foto: Richard B. Levine / ddp USA / Profimedia

SVETSKI POZNATI LANAC SAMOPOSLUGA PLANIRA DA UĐE NA SRPSKO TRŽIŠTE: Nudi brzu kupovinu i može da se nađe sve što vam je potrebno!

InfoBiz -

Poljska grupacija Žabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope, objavio je portal Retail Serbia.

Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže.

Na upit portala Retail Serbia kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen za Srbiju, iz sedišta u Poljskoj su istakli da kupovina domena za Srbiju nema direktnu vezu sa potencijalnim planovima razvoja maloprodajne mreže.

Aldi, supermarket, Samoposluga
foto: Shutterstock

- Širimo naš portfolio domena što garantuje efikasnu zaštitu naših brendova koji posluju u okviru grupe - dodali su iz centrale poljskog lanca Žabka.

Nezvanično, Žabka bi mogla već tokom ove godine da otvori prve prodavnice u Rumuniji.

Žabka posluje na više od 10.000 lokacija širom Poljske i nudi brzu kupovinu u prodavnicama malog formata u kojima nudi veliki izbor pića, slatkiša, sendviča, hot dog, voće, kafu za poneti...

Žabka veliku pažnju posvećuje inovativnim rešenjima i uvođenju novih tehnologija u retailu.

kurir.rs/biznis.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track