OTVORENA NOVA AVIONSKA LINIJA DO GRADA SA PRELEPIM PLAŽAMA: Nalazi se na par sati od Beograda, a Britanci su oduševljeni njim!
Foto: Ana Paunković

blizu

OTVORENA NOVA AVIONSKA LINIJA DO GRADA SA PRELEPIM PLAŽAMA: Nalazi se na par sati od Beograda, a Britanci su oduševljeni njim!

InfoBiz -

Avio kompanija Jet2 je lansirala je nove letove prema manje poznatoj destinaciji za odmor u Evropi, poznatoj kao ''jeftinija alternativa Hrvatskoj'', navodi se u magazin Sun o britanskom avioprevozniku koji će povezati Tivat s londonskim Stanstedom dva put nedeljno.

Nova linija će se zadržati tokom leta, pa sve do novembra. Kako najavljuje Sun, od sledećeg meseca Jet2 će leteti i za Tivat iz Birminghama.

Britanci Tivat svojim čitaocima opisuju kao mali grad lepih plaža s neverovatno osvežavajućim morem. Tivat se smestio u zalivu Boki Kotorskoj, tačnije na poluostrvu Vrmac.

Porto Montenegro, Tivat
foto: Ana Paunković

Reč je o malom gradiću koji se prostire na svega 46 kilometara kvadratnih, pa je mirniji i pitomiji od poznatijih priobalnih gradova kao što su Bar ili Budva, sigurno će vas oduševiti svojim duhom i opuštenošću.

Ako poželite otkriti čari Crne Gore pre nego što postane još popularnija, to je najbolje učiniti što pre, prenosi punkufer.hr.

Bajkoviti šarm

- S prekrasnim plažama, srednjovekovnim selima koja odišu bajkovitim šarmom i spektakularnim prirodnim atrakcijama – Crna Gora neće dugo ostati podcenjena. Dodatni razlozi za posetu Tivtu su iznenađujuće jeftina pića i hoteli. Noćenje za dvoje može se rezervirati već od 22 evra. Upravo zbog toga Crna Gora je pristupačnija alternativa Hrvatskoj - piše Sun.

kurir.rs/Poslovni dnevnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja