OČEKUJE SE OKO 40 NOVIH MODELA: Ovogodišnji beogradski sajam automobila od 21. do 27. marta - Evo šta se sprema za posetioce
Foto: Petar Aleksić

cena karte prava sitnica

OČEKUJE SE OKO 40 NOVIH MODELA: Ovogodišnji beogradski sajam automobila od 21. do 27. marta - Evo šta se sprema za posetioce

InfoBiz -

Ovogodišnji sajmovi automobila i motocikala održaće se od 21. do 27. marta na Beogradskom sajmu.

Na najznačajnijem godišnjem događaju u sektoru ove industrije u jugoistočnoj Evropi, očekuje se oko 40 novih modela u auto-sektoru.

Sajam automobila
foto: Petar Aleksić

Posetioci će moći da se upoznaju i sa tehnološkim inovacijama, uključujući napredne sisteme bezbednosti, autonomnu vožnju, ekološke tehnologije itd.

DODATNA OPREMA I USLUGE

Biće predstavljeni i dodatna oprema i usluge, koji podrazumevaju širok spektar garažno-servisne i druge dodatne opreme i usluga, poput pneumatika, audio sistema, sigurnosne opreme, specifične opreme za električna vozila, osiguranja, finansijskih usluga, specijalnih ponuda i pogodnosti za kupovinu na sajmu i tokom sajma itd.

Fokus je na električnim i hibridnim vozilima, opremi i tehnologijama koje podržava ovu vrstu vozila, kao što su baterijske tehnologije, punjači za kućne i javne stanice, solarni paneli, aplikacije za upravljanje vožnjom, tehnologije brzog punjenja, inovativni koncepti za budućnost punjenja električnih vozila.

Pojedinačna ulaznica za posetioce koštaće 500 dinara.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track