SRPSKI PROIZVODI NA RAFOVIMA U AMERIČKIM RADNJAMA: Tu su ajvar, kajmak, Smoki, Medeno srce... Evo koliko koštaju u SAD (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

ko bi rekao?

SRPSKI PROIZVODI NA RAFOVIMA U AMERIČKIM RADNJAMA: Tu su ajvar, kajmak, Smoki, Medeno srce... Evo koliko koštaju u SAD (VIDEO)

InfoBiz -

Prepoznatljivi srpski proizvodi prodaju se i u Americi! Verovali ili ne, na rafovima je moguće naći ajvar, kajmak, Smoki, Medeno srce...

Srpski influenseri koji bazaju po svetu bili su, malo je reći, u šoku kada su u prodavnici u SAD na rafovima videli sve te proizvode.

1 / 4 Foto: Printscreen/TikTok

- Ljudi vi ne shvatate moju sreću, pogledajte, ovo je ajvar. Tu su i krastavčići, smoki, kao i medeno srce - ponavaljala je devojka koja je bila vidno uzbuđena na snimku na TikToku.

Kako je naglasila cena krastvačića je 4,79 dolara, što je 520 dinara, dok je ajvar malo skuplji, pa košta 5,49, što je 629 dinara.

Tu se našao i smoki, čije veliko pakovanje košta 3,99 dolara, odnosno 433 dinara, dok je malo pakovanje 1,29 dolara, ili 140 dinara.

Cene su, kao što je i očekivano, malo veće nego kod nas, ali za ljude sa Balkana, koji se nalaze u Americi, verujemo da je ovaj "pronalazak" neprocenjiv.

Kurir.rs/Telegraf

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track