JOŠ JEDNO VELIKO PRIZNANJE: KURIR BIZNIS dobitnik vredne nagrade u izboru PC Pressa
Foto: Petar Aleksić

JOŠ JEDNO VELIKO PRIZNANJE: KURIR BIZNIS dobitnik vredne nagrade u izboru PC Pressa

InfoBiz -

Redakcija "PC Pressa" uručila je priznanja dobitnicima u izboru Top 50 najboljih onlajn stvari za 2023. godinu. Tradicionalno, 27. put, proglašeni su najbolji sajtovi, stranice na društvenim mrežama i aplikacije u Srbiji.

Naš portal kurir.biznis.rs jedan je od dobitnika ovog prestižnog priznanja u kategoriji "Vesti i mediji". Iako postoji tek devet meseci, poddomen Kurira je uspeo da se nametne čitaocima u sferi digitalnih medija kao mesto gde mogu da pronađu sve relevantne informacije iz oblasti ekonomije, ali i pročitaju servisne vesti iz raznih oblasti.

Top 59
foto: Kurir

Ova nagrada je još jedan dokaz da smo za kratko vreme postali relevantna destinacija za sve koje zanima preduzetništvo, nekretnine,berza, IT, ali i makroekonomske teme.

Žiri "PC Pressa" izabrao je najbolje u devet kategorija, a dodeljena su i specijalna priznanja. U oblasti "Vesti i mediji", pored kurir.biznis.rs nagrađeni su jos i forbs.n1.info.rs, vreme.com, cenzolovka.rs i bif.rs.

Top 50
foto: Kurir

Priznanja su dobitnicima uručili DrMihailo Jovanović, ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Srbije i Vesna Čarknajev, direktorka PC Pressa.

Svečanost je održana u Narodnom muzeju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track