DVA NOVA AVIONA ER SRBIJE NOSIĆE SPECIJALNU OZNAKU: Evo kako će uskoro izgledati letelice nacionalne avio-kompanije (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

EKSPO 2027

DVA NOVA AVIONA ER SRBIJE NOSIĆE SPECIJALNU OZNAKU: Evo kako će uskoro izgledati letelice nacionalne avio-kompanije (FOTO)

InfoBiz -

Beograd će tokom 2027. biti svetska prestonica obrazovanja, kulture i inovacija i tada će predstavnici velikog broja zemalja posetiti Beograd koji će biti domaćin EKSPO 2027 izložbe.

Organizacija ove manifestacije za našu zemlju znači veliki priliv novca, investicije koje će se višestruko vratiti, prelivanje na ugostiteljstvo, turizam, hotelijerstvo, nova radna mesta, ali i rast zarada u tim granama.

Da se Srbija već uveliko priprema za ovu svetsku manifestaciju i njenu promociju u svetu govori i podatak da se mnogo truda i energije ulaže u njenu promociju.

Ekspo 2027
foto: Kurir

Prema saznanjima Kurira, trenutno se radi i na dizajnu idejnog rešenja za oslikavanje trupa aviona Er Srbije kojim bi se EKSPO 2027 promovisao u svetu. Sve je za sada samo na nivou radne verzije, ali se i konačna očekuje uskoro.

Nezvanično saznajemo, da će na ovaj način najverovatnije biti oslikana dva velika širokotrupna aviona aviona A330, čija nabavka u toku i koji bi trebalo da stignu u Srbiju do maja.

S obzirom da je EKSPO 2027 jako važan događaj i Er Srbija će imati jako važnu ulogu u organizaciji. Marketinška kampanja će, kako se najavljuje trajati duži vremenski period, pa nije nemoguće da se upravo avioni sa slikom EKSPO 2027 uskoro pojave na nebu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja