DALA OTKAZ NA POSLU POSLE 20 GODINA, A ZA ŠEFA IMALA SUROVE REČI! Potezom je iznenadila sve kolege, evo zašto joj je PREKIPELO
Foto: Profimedia

DALA OTKAZ NA POSLU POSLE 20 GODINA, A ZA ŠEFA IMALA SUROVE REČI! Potezom je iznenadila sve kolege, evo zašto joj je PREKIPELO

InfoBiz -

Samana Valš iz Velike Britanije, koja radi u jednom butiku, dala je otkaz na poslu jer nakon 20 godina više ne želi menja kolegice za veme Božića koje, za razliku od nje, imaju decu.

Ona smatra da je nepošteno to što uvek mora ona da radi za vreme praznika jer nema decu. Kako su dve trećine njenih koleginica majke, to joj je posebno otežalo planiranje praznika.

- Majke ili uopšte ne bi radile na Božić ili bi javile da su bolesne ako su planirane da rade u vreme praznika, kaže ona.

Za nju je neshvatljivo zašto majke imaju podršku društva, ali ne i žena poput nje koje se nisu ostvarile kao majke. Ona kaže kako mora da se brine za svog bolesnog oca. Želi maksimalno da iskoristi ono malo vremena što joj je preostalo s ocem. Ali budući da ona uvek mora da radi za Božić, to je nemoguće.

Poslednjih godina Samanta nikada nije mogla da uživa ​​u Božiću sa svojim najdražima.

- Uvek sam bila preumorna da bih slavila i morala sam da se vratim na posao dan posle Božića. Čak 20 godina radim tako, rekla je.

Samanta kaže kako je još kao dete bila velika miljenik Božića i božićnih praznika, a svom poslodavcu je poručila kako joj je oduzeo radost Božića.

Ipak, ove godine ponovo može da se veseli proslavi Božića.

- Nakon što proslavim Božić sa porodicom, sa partnerom ću otputovati na Tajland, govori o svojim planovima i nadalje otkriva: Ove godine mogu i sama okititi svoje božićno drvce.

Još ne zna kako će se njena karijera nastaviti, ali jedno joj je jasno:

- Želim da podržim žene koje nemaju decu. Cilj mi je da ostanem upamćena po pomaganju ženama bez dece, rekla je.

(Kurir.rs/Fenix-magazin/MD)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja