POŠTARI SADA NORMALNO RADE: Zaostale pošiljke stižu u najkraćem roku, nagrada za one koji su dodatno radili u vreme štrajka
Foto: Pošta/Vuk Branković

normalizovan rad

POŠTARI SADA NORMALNO RADE: Zaostale pošiljke stižu u najkraćem roku, nagrada za one koji su dodatno radili u vreme štrajka

InfoBiz -

Poštanski saobraćaj u celoj Srbiji od danas je u potpunosti normalizovan, saopštilo je to javno preduzeće.

V.d. direktora Zoran Đorđević rekao je na današnjoj sednici proširenog kolegijuma tog javnog preduzeća da je, normalizacija nastupila u skladu sa ranije postignutim sporazumom Vlade sa predstavnicima sindikata, i da klijenti mogu da očekuju svoje pošiljke i račune u najkraćem roku.

Pošta
foto: Printscreen YT

Tema proširenog kolegijuma bile su i mere za prevazilaženje posledica koje je "nezakonita obustava rada dela zaposlenih" proizvela i najavljeno je formiranje Кomisije čija će nadležnost biti utvrđivanje visine štete nastale zbog nezakonite obustave rada.

Razgovarano je i o nagrađivanju svih zaposlenih koji su bili voljni da se dodatno angažuju u periodu štrajka, čime su doprineli da nastala šteta bude manja.

Đorđević je najavio da će u narednom periodu fokus biti i na daljem poboljšanju kvaliteta usluga koje Pošta Srbije pruža, kao i na formiranju novih usluga za pravna i fizička lica.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja