ZATVOREN DRUGI MEĐUNARODNI SAJAM VINA "VINSKA VIZIJA OTVORENOG BALKANA": Dodeljene nagrade, a ovo su laureati
Foto: Nemanja Nikolić

ZATVOREN DRUGI MEĐUNARODNI SAJAM VINA "VINSKA VIZIJA OTVORENOG BALKANA": Dodeljene nagrade, a ovo su laureati

InfoBiz -

Drugi međunarodni sajam vina "Vinska vizija Otvorenog Balkana" u Beogradu, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, završen je večeras, saopštila je Vlada Srbije.

Festival je zatvoren dodelom nagrada programa "Food Vision", gde je u kategoriji "najbolji mladi kuvar" prvo mesto osvojila Milica Petrušić, dok je u kategoriji "najbilji restoran" prvo mesto dodeljeno restoranu "GIG".

Visoka poslovna škola Leskovac odnela je pobedu u kategoriji "najbolji tim mladih kuvara", dok je u kategoriji "najbolji kuvar Chef Food Vision by Open Balkan" pobednik bio Mladen Pršić.

Specijalne nagrade dobio je restoran "Koncept" iz Severne Makedonije za predstavljanje nacionalne gastronomije, kao i "Food Lab Atelje" iz Albanije za gastronomsku viziju Otvorenog Balkana.

Program "Food Vision festival" uključio je takmičarski program profesionalnih kuvara i revijalnu izložbenu postavku zemalja učesnica i izložbenu postavku komercijalnih izlagača, sa akcentom na industriju hrane, profesionalnu opremu i usluge u sektoru ugostiteljstva, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track