IMANJE, VOĆNJAK I KUĆA PO CENI AUTOMOBILA Ovo su najjeftinije vikendice u Beogradu za kojima kupci luduju!
Foto: Profimedia

odlične ponude

IMANJE, VOĆNJAK I KUĆA PO CENI AUTOMOBILA Ovo su najjeftinije vikendice u Beogradu za kojima kupci luduju!

InfoBiz -

Deluje nestvarno ali zaista u Beogradu možete kupiti kuću i vikendicu po ceni jednog boljeg automobila.

Evo primera radi prodaje se kuća u Šopićima sa placem od 5 ari. Nalazi se na 300m od Ibarske magistrale a na 200m od stadiona i buvljaka. Cena je 20.000 evra. Za hiljadu evra manje možete kupiti vikendicu u Grockoj od oko 30m² sa 13 ari placa.

Kuća se prodaje u viđenom stanju kao neuknjiženi objekat, dok se zemljište vodi kao poljoprivredno. Vikendica je solidno zidana od bloka, sastoji se od dve prostorije na prizemlju i potkorvlja. U Barajevu imate nešto veću kuću - 40 kvadrata - za 18.000. Plac ima 15 ari. Kuća je legalizovana, sa pomoćnim objektima, šupe, letnja kuhinja, pušnica, bunar. Gradska voda je dovedena do kuće, ali nije uvedena u kuću.

Tara, vikendica
foto: RINA

Ko voli Kosmaj evo idealne prilike - kuća u Koraćici. U pitanju je stara kućica, blatnjara sa jednom prostorijom i započetom gradnjom kuhinje i kupatila. Kuća ima 46 kvadrata i 15 ari placa. Osim ograđene njive, u sklopu placa se nalazi bunar sa vodom u dvorišnom delu kuće. Cena - 16.000 evra. Ima i neka međuvarijanta - stan u kući. Mnogi i to vole. U selu Dren, kod Obrenovca, se prodaje stan od 37m2, u koji je stao hodnik, kuhinja, kupatilo, dve sobe i ostava. Centar sela, vrtić je u okviru dvorišta, tu je i škola, prodavnice, zdravstvena stanica. Cena 15.000 evra.

U ponudi imamo još jednu kuću u Koraćici. Doduše, ovde je reč o montažnoj vikendici na 10 ari placa. Voda je bunarska ali nije priključena na električnu mrežu, mada navode u oglasu da je “struja nedaleko”. Cena kao i prethodna - 15.000.

Za manje od 20.000 evra možete dobiti i vikendicu i voćnjak u Grockoj. Problem je samo što je vikendica približno. 9m² ali je zato plac veliki - 44 ara. Zemljište se sastoji od dve parcele i prodaje kao imanje sa vinogradarskom kućicom. Mogući su priključci na vodovod i struju kao i legalizacija vikendice u smislu vinogradarske kućice. Vikendica je kao objekat neuknjižena, a zemljište se vodi kao poljoprivredno. Cena takođe 15.000.

Kurir.rs/Sasomange

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja