OPA, ODLAZAK GRATIS! Hteo da zameni lavabo pa pitao majstora koliko će to da ga dođe, a onda tražio šećer i vodu kad je video cenu
Foto: Profimedia

OD PROGRAMERA BOLJE ZARAĐUJU SAMO VODOINSTALATERI

OPA, ODLAZAK GRATIS! Hteo da zameni lavabo pa pitao majstora koliko će to da ga dođe, a onda tražio šećer i vodu kad je video cenu

InfoBiz -

I dolazak, naravno, naplaćuje

BEOGRAD - Vlasnik stana iz Hrvatske ostao je ovih dana šokiran ponudom za zamenu lavaboa koju je dobio od vodoinstalatera.

Ukratko, čovek je majstoru poslao fotografije starog lavaboa u kupatilu i zatražio ponudu za zamenu.

Napomenuo je kako je novi umivaonik identičan kao postojeći pa ne moraju da se buše nikakve nove rupe. Ubrzo je stigla i specifikacija radova s tačnim cenama. Ukratko, za montažu novog lavaboa vodoinstalater traži 355 evra s PDV-om (oko 2.700 kuna), objavila je Danica.hr, prenosi Blic.

"To je otprilike tri puta više od plaćene cene za novi umivaonik s ormarićem", požalio se vlasnik stana i po tome ispada kako je umivaonik kupio za oko 900 kuna, odnosno 120 evra.

Ponuda koju je od vodoinstalatera dobio u poruci glasi:

Dolazak 40 evra

Demontaža starog 40 evra

Montaža nove baze 90 evra

Montaža slavine 80 evra

Montaža sifona 50 evra

Silikonisanje 40 evra

Na sve cene obračunava se PDV.

Čitavu prepisku s cenama objavio je na Redditu.

Na Redditu su, naravno, odmah počeli da se nižu komentari šokiranih korisnika: "Opa, odlazak gratis", "Nadam se da ljudi neće pristati na ovo, ovo svako sa dve zdrave ruke može i sam da napravi, pozvati prijatelja u pomoć, ili barem naći nekog ko će to pošteno naplatiti", komentarisali su.

Vlasnik stana koji je svoje iskustvo podelio ovih dana na društvenim mrežama očito je odlučio da potraži pomoć i iskustva drugih te zatraži još koju ponudu.

Kurir.rs/Blic/Danica.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track