04:12

MNOGI PRAVE OVU GREŠKU KAD UZIMAJU KREDIT ZA STAN! Stručnjak detaljno objasnio ŠTA JE NAJVAŽNIJE!

kurir televizija

MNOGI PRAVE OVU GREŠKU KAD UZIMAJU KREDIT ZA STAN! Stručnjak detaljno objasnio ŠTA JE NAJVAŽNIJE!

InfoBiz -

Dušan Uzelac iz Kamatice istakao je da je najvažnije kod podizanja kredita da je čovek fokusiran na svoja primanja, a ne na cenu kredita.

- Svako ko je zadužen u varijabilnoj kamatnoj stopi imaće problem. Treba da se obrati pažnja u onoj meri da li je televizor bio jeftiniji danas u odnosu na juče - kaže Dušan Uzelac iz Kamatice.

Dušan Uzelac
foto: Kurir televizija

Kada hoćete da uzmete kredit, onda morate pametno da kupujete.

- Euribor je u svim bankama prisutan, ali ništa ne znači da ga pratite iz dana u dan. Sve je to samobalansirajući mehanizam. Za svakoga ko planira da se upusti u uzimanje kredita poenta je da se fokusira na svoj kapacitet budućeg zarađivanje pre nego na cenu proizvoda - kaže Uzelac i dodaje:

- Ako vi imate sigurna primanja i sigurni ste u sebe, tada treba da gledate gde je cena najpovoljnija. Najčeća greška je što kredite doživljavaju kao zatvor i robiju. To je alatka kao i svaka druga i ako vi ne znate da je koristite možete da se povredite - kaće Uzelac.

Dušan Uzelac
foto: Kurir televizija

- Poenta kredita je da vam reši jedan problem, a ne napravi drugi - ističe Uzelac.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja