00:33

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ ZA KURIR TV POTVRDILA: Struja poskupljuje OTKRILA ZA KOLIKO ĆE RAČUNI BITI VEĆI

obrazložila

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ O POSKUPLJENJU STRUJE: Ovo je momenat kada se očekuju uvećani računi, ČEKA SE SAMO JEDAN ZAHTEV

InfoBiz -

Gošća Kurir televizije bila je potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike - Zorana Mihajlović koja je otkrila i detalje u vezi s poskupljenjem struje.

Na konstataciju voditelja jutarnjeg programa Kurir televizije Vladimira Karalejića da je najavljivano da će struja poskupeti od 280 dinara do 340 dinara i da bi to trebalo da se desi već od 1. septembra, Zorana Mihajlović je obrazložila.

Zorana Mihajlović
foto: Kurir Televizija

- Čekam da Agencija za energetiku kaže kada će, praktično, da stupi na snagu zahtev Elektroprivrede Srbije ka njima. To je realno negde da bude praktično od septembra. Poskupljenje će biti baš tako kako ste naveli, upravo taj raspon - rekla je ministarka Mihajlović za jutarnji program Kurir televizije.

Više o ovoj temi pogledajte u VIDEU ISPOD:

00:33

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ ZA KURIR TV POTVRDILA: Struja poskupljuje OTKRILA ZA KOLIKO ĆE RAČUNI BITI VEĆI

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

01:48

ZORANA MIHAJLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Srbija je potpuno bezbedna RUSKI GAS NIKO NEĆE ZAUSTAVITI, IMAMO JOŠ 1 MOGUĆNOST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track