ODRŽANA PRVA PRAVA LIVE VIRTUELNA KONFERENCIJA U SRBIJI WEBIZ 2020
Foto: Promo

ODRŽANA PRVA PRAVA LIVE VIRTUELNA KONFERENCIJA U SRBIJI WEBIZ 2020

InfoBiz -

Od prošle nedelje kalendar konferencija kod nas je postao bogatiji za jedinstven događaj na ovim prostorima: Webiz konferencija je ove godine održana potpuno virtuelno. Iz studija su se javljali domaćin Zoran Stanojević i mnogobrojni govornici, a gledaoci su prvi put kod nas mogli da iz udobnosti svojih domova prate vrhunsku virtuelnu produkciju.

foto: Promo

Webiz konferencija je već 8 godina centar dešavanja u Srbiji kada je reč o digitalnim tehnologijama, inovacijama, preduzetništvu i IT-u. Svake godine pomera granice temama, po broju posetioca i govornicima, pa tako i ove izazovne godine ne razočarava svoj auditorijum, već pronalazi način kako da bude još bolja.

Stručnjaci iz Martech, Fintech, Gaming i e-Commerce sveta okupili su sa ciljem da sa svim učesnicima konferencije podele ozbiljnu bazu znanja iz ključnih oblasti današnjice. Webiz je okupio najrelevantnije govornike iz spomenutih oblasti, kako bi gledaoci dobili pravu vrednost kroz slušanje njihovih izlaganja i panela, ali i kroz interakciju – na svakom panelu bila je mogućnost da gledaoci direktno na platformi pošalju pitanja za govornike koje je onda voditelj njima postavljao!

Govornici su bili predstavnici Vlade Srbije, USAID-a, Gaming i e-Commerce asocijacije, vodećih gaming kompanija poput Playrix RS i Nordeusa, eSport udruženja, kao i vodećih kompanija iz e-Commerce, Fintech I Martech oblasti kao što su OTP banka, VIP mobile, Direct Media, Intelisale, Donesi.

foto: Promo

Pored domaćih, bilo je i nekoliko regionalnih i globalnih govornika kao što su najpoznatiji marketar Davor Bruketa koji je imao sjajan razgovor o spajanju tehnologije i kreative, i specijalni govornik koji se uključio iz Singapura - Keith Ng, CEO nagrađivane kompanije Gametize koji je na jednom od panela pričao o sve prisutnoj – futurologiji.

Kako je izgledao program konferencije možete pogledati na sajtu, gde se takođe možete možete prijaviti za newsletter kako ne biste propustili sve novitete koje Webiz sprema!

Jedan od novijih projekata sjajnog Webiz tima su kursevi na Webiz Edu Platformi gde ćete naći kurseve na srpskom jeziku o najaktuelnijim temama koji pružaju novu dimenziju edukacije za profesionalni rast I napredak uz konstantnu podršku predavača.

Pogledajte aktuelne kurseve ali se i prijavite na mejling listu jer se sprema još puno novih!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja