Fly Fly Travel - Rekorderi po broju nagrada za najbolju kompaniju
Foto: Promo

Fly Fly Travel - Rekorderi po broju nagrada za najbolju kompaniju

InfoBiz -

Kvalitet mlade kompanije koji je prepoznat u čitavom regionu predstavlja pozitivan primer celoj privredi

Turistička agencija Fly Fly Travel dobila je od kompanije Mass Media International nagradu Biznis Partner 2017 za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope, što je novo u nizu mnogobrojnih priznanja koja je ova agencija dobila u prethodnih nekoliko godina.

foto: Promo

Biznis Partner je nagrada koju je Mass Media International ustanovila pre 23 godine sa željom da se afirmišu najbolje kompanije i institucije iz regiona. Ona se izdvaja po tome što kompanije same predlažu i ocenjuju svoje poslovne partnere po određenom broju kriterijuma. Tokom godina, ova nagrada postala je prestižno poslovno, stručno i javno priznanje, a među laureatima našle su se velike regionalne i svetske kompanije.

Ovom prilikom Brand Manager kompanije Fly Fly Travel Sanja Milović izjavila je: „Prava nam je čast i zadovoljstvo da je kvalitet koji imamo prepoznat više puta. Nagrade ovakvog tipa nas obavezuju da u budućnosti budemo još bolji i da opravdamo ukazano poverenje“.

Višestruko nagrađivana agencija Fly Fly Travel je, pored velike pokrivenosti u Srbiji, prisutna i u regionu, na tržištu Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Turske, Slovenije i Austrije. Već je dobitnik priznanja Biznis Partner za 2016. godinu, tako da je nova nagrada potvrda doslednosti kvaliteta, a pored ove nagrade, kompanija je dobijala i sledeća priznanja: „Vip BizPartner 2014“, „Brand Leader Award“ 2015. i 2016. godine, „Serbian Brend 2016“, „Bečki Oskar popularnosti“ , „Zlatno turističko srce“ za 2015 i 2016 godinu i Top Serbian Brand 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track