(FOTO) OVO JE RENOVIRANI TERMINAL 1: Besplatan internet, čekaonica za roditelje s malom decom...
Foto: Tanjug Sava Radovanović

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu

(FOTO) OVO JE RENOVIRANI TERMINAL 1: Besplatan internet, čekaonica za roditelje s malom decom...

InfoBiz -
Za putnike koji se na let prijavljuju u terminalu 1 omogućen je direktan pristup čekaonicama i fingerskim hodnicima, čime je skraćena dužina njihovog kretanja kroz aerodromsku zgradu i pojednostavljen proces otpreme putnika
1 / 9 Foto: Tanjug Sava Radovanović

BEOGRAD - Renovirani terminal 1 Aerodroma "Nikola Tesla" pušten je u rad 23. juna i na taj način beogradski aerodrom započeo je snažan investicioni ciklus u planiranoj vrednosti većoj od 20 miliona evra u narednih 12 meseci u kojem će biti izgrađen i terminal 2.

Kako je najavljeno, kapacitet "Nikole Tesle" time će do kraja 2016. biti povećan za oko 40 odsto.

(FOTO) NOVI GRANIČNI PRELAZ SA 4 ŠALTERA: Vučić posetio aerodrom "Nikola Tesla"

Za putnike koji se na let prijavljuju u terminalu 1 omogućen je direktan pristup čekaonicama i fingerskim hodnicima, čime je skraćena dužina njihovog kretanja kroz aerodromsku zgradu i pojednostavljen proces otpreme putnika, a uređeno je novih 1.450 kvadratnih metara poslovnog prostora u funkciji proširenja aerodromskih kapaciteta, kao i novih komercijalnih sadržaja.

Roditeljima sa malom decom na raspolaganju je posebna prostorija u okviru čekaonice. Za posao uređenja i adaptacije angažovane su domaće građevinske firme, a Aerodrom "Nikola Tesla" sve faze proširenja terminalnih kapaciteta finansira isključivo iz sopstvenih sredstava.

Takođe, na aerodromu je od 3. jula svim putnicima i posetiocima na raspolaganju neograničen besplatan pristup bežičnom internetu. Celokupna površina pristanišne zgrade aerodroma, odnosno oba terminala, šalteri za prijavu na let, putničke čekaonice, hodnici ispred čekaonica, dolasci i saloni pokriveni su signalom bežičnog interneta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track