NAJVEĆA AKCIJA OZELENJAVANJA KOD NAS: Volonteri iz dm-a pošumljavaju Srbiju!
Foto: Ekipa Kurira

Zaposleni iz kompanije dm drogerie markt u ulozi volontera

NAJVEĆA AKCIJA OZELENJAVANJA KOD NAS: Volonteri iz dm-a pošumljavaju Srbiju!

Zasadi Drvo -

Kompanije dm i AMG s partnerima privele su kraju treći ciklus najveće akcije pošumljavanja u Srbiji „Zasadi drvo“, a poseban pečat ovom projektu svojim zalaganjem dali su baš zaposleni u ovom drogerijskom lancu! Oni su godinama pravi ambasadori ovog projekta i svojim volontiranjem čine dobro delo za zajednicu u kojoj žive i rade, ali i za celu našu zemlju.

Oni su bili neizostavni deo i ovogodišnjeg ciklusa kako bi, uz stručnu podršku i obuku predstavnika JP „Srbijašume“ i JP „Vojvodinašume“, pomogli da se postigne zacrtani cilj i posadi 200.000 novih sadnica. Zaposleni u dm imali su priliku da učestvuju u sadnjama širom Srbije, a jak volonterski duh i sjajnu atmosferu na sadnjama osetili su i pokušali da nam dočaraju i volonteri u Subotici, Sokobanji i Čačku.

- Mnogo sam srećna što sam imala priliku da budem deo projekta „Zasadi drvo“ - rekla nam je Maja Pavlović, regionalna menadžerka prodaje iz kompanije dm.

zasadi drvo, DM
foto: Ekipa Kurira

Svoje utiske sa sadnje s nama je podelio i Dragomir Sremčević, koji se bavi logistikom u kompaniji dm.

- Uspešno smo obavili zadatak, uz sjajan timski rad i druženje, i nadam se da će se ova tradicija nastaviti - zaključio je Dragomir.

Akcija „Zasadi drvo“ obuhvatila je gotovo sve delove naše zemlje, noseći epitet najveće akcije pošumljavanja u Srbiji. Brojni zaposleni u kompaniji dm dali su lični doprinos da bismo svi mi, ali i buduće generacije, disali punim plućima, pomažući da životna sredina bude čistija i zdravija.

ČINIMO SJAJNU STVAR ZA BUDUĆE GENERACIJE

Velika mi je čast da budem deo akcije

l Sa akcije pošumljavanja u Čačku utiske je podelio Nenad Popović, menadžer asortimana iz kompanije dm.

Kakva su vaša očekivanja bila pre, a kakvi su utisci nakon završene sadnje?

- Bila mi je velika čast da budem deo akcije i verovao sam da će ovo biti poseban dan. Utisak je da smo timski dali konkretan doprinos prirodi i time učinili sjajnu stvar za buduće generacije.

Kako se principi održivog razvoja ogledaju u dm asortimanu?

- Budući da kompanija dm važi za jednu od ekološki najosvešćenijih kompanija u zemlji, trudimo se da što veći broj proizvoda iz eko-kategorija bude deo našeg asortimana, u vidu sertifikovane prirodne kozmetike, organske hrane, zero waste proizvoda...

Kada govorimo o održivom razvoju, gde vidite kompaniju dm u budućnosti?

- dm drogerije prepoznatljive su kao mesto „zelene“ kupovine. Naš cilj je da raznim projektima i daljim širenjem ponude iz održivog razvoja, kao i edukovanjem kupaca, nastavimo u pravcu očuvanja životne sredine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja