OVO SMO ČEKALI: Struka daje odgovore na važna pitanja koja se tiču stanja u srpskom šumarstvu, ali i daljih planova i projekcija
Foto: Kurir

Pratite forum Veliko pitanje danas od 9.30 časova na Kurir.rs

OVO SMO ČEKALI: Struka daje odgovore na važna pitanja koja se tiču stanja u srpskom šumarstvu, ali i daljih planova i projekcija

Zasadi Drvo -

Poslednja nacionalna inventura šuma u Srbiji urađena je pre 16 godina, još 2006. godine, a rezultati nove inventure uskoro bi trebalo da budu prezentovani.

U kakvom stanju su srpske šume, kolika je trenutno pošumljenost naše zemlje, a kolika bi trebalo da bude i kako to da postignemo, samo su neka od pitanja na koja odgovore čekamo godinama, a neke od njih saznaćemo i na današnjem forumu “Veliko pitanje”, koji organzujemo na Šumarskom fakultetu u Beogradu. Tu ćemo okupiti stručnjake, partnere i saradnike i pokušati da postavimo putokaz za sve buduće zajedničke aktivnosti.

Imaćete priliku da saznate dugo očekivane odgovore jer ćemo na osnovu egzaktnih pokazatelja osmisliti inicijative i postaviti nove ciljeve, koje ćemo zajedno s građanima Srbije u vremenu koje je pred nama realizovati.

Forum možete pratiti od 9.30 časova na Kurir.rs. Takođe, ne propustite da se prijavite za mejling listu i da, ako niste do sada, zapratite FB i Instragram stranicu Zasadi drvo.

Čekamo vas da, kao i prethodne dve sezone, ovogodišnji cilj - da zasadimo 200.000 sadnica, ostvarimo zajedničkim snagama do početka aprila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track