Drugi jesenji krug nagradne ngre "Uzmi račun i pobedi" trajaće od 11. oktobra do 25. novembra. Kao i u prethodnom kolu ove državne tombole, koja ima za cilj borbu protiv sive ekonomije, u tom periodu biće podeljeno ukupno deset stanova čija je ukupna vrednost 1,9 miliona evra.

U bubnju su nekretnine iz naselja Zemunske kapije. Izvlačenje prva dva stana - jednoiposobnog i dvosobnog zakazano je za 26. oktobar. Stanovi iste kvadrature planirani su i u drugom izvlačenju, koje je biti organizovano 2. novembra. Sedam dana kasnije, 9. novembra, dele se dva trosobna stana, kao i u četvrtom izvlačenju koje je biti 16. novembra. Najveći stanovi - trosoban i četvorosoban, biće podeljeni 23. novembra.

Najmanji jednoiposobni stanovi imaju oko 46 kvadrata, dvosobni su oko 54, a trosobni oko 75 kvadrata. Površina najveće četvorosobne nekretnine odnosno dupleksa iznosi 102 metra kvadratna.

Ovo je šesti ciklus ove nagradne igre koja se organizuje od 2017. Dosada je dodeljeno 75 stanova u Beogradu. I ove jeseni pravila su ista kao i u prethodnim krugovima. Učestvuju svi fiskalni računi iz ove godine, a svaki pazar plaćen karticama računaće se kao dva koda I dvostruka šansa za dobitak.

biznis.kurir.rs