TOP 5 AUTOMOBILA DO 3.000 € SA KOJIMA NEMA GREŠKE: Većina se kune u njih, odlični za duge relacije, a delova ima na svakom ćošku
Foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

idealni

TOP 5 AUTOMOBILA DO 3.000 € SA KOJIMA NEMA GREŠKE: Većina se kune u njih, odlični za duge relacije, a delova ima na svakom ćošku

Novčanik -

Poznato je da svi volimo da pazarimo dobro, ali za male pare. Stoga, stručnjak za automobile izdvojio je pet najboljih vozila do 3.000 evra, sa kojima nikad nema greške.

- Na ovoj listi neće biti dizela, jer smatram da je za taj novac gotovo nemoguće uzeti dizela sa kojim posle nećete imati skupih kvarova, ulaganja i problema - započeo je stručnjak.

Na petom mestu je pozicionirao automobil Renault Megane, sa 1.6 benzincem, u koga se, kako kaže, taksisti kunu. Imao je taj auto u svom serijalu i odlično se pokazao.

Reno, Reno Megan

- Četvrto mesto zauzima Opel Corsa D, sjajan auto, sa malo boljom opremom izgleda odlično, preporuka za 1.4 benzinca sa 90 konjskih snaga - nastavlja.

Na njegovoj listi, treću poziciju poseduje Fiat Grande Punto, za kog navodi da ga ima u porodici tri godine i da je predobar auto. Preporuka je za 1.4 benzinca sa 95 konjskih snaga.

fijat, Fijat, FIAT
foto: AP

- Na visokom drugom mestu je Peugeot 207, koji je mali-veliki auto, odličan za po gradu, a poslužiće vam i na dugim relacijama. Motori za preporuku su 1.4 i 1.6 benzinci, sa 75, odnosno 109 konjskih snaga - savetuje stručnjak.

Prvo mesto, odnosno zlatna medalja, prema njegovom mišljenju, ide automobilu Opel Astra K.

Opel, Opel Astra

- Ona je svojim oštrim linijama zadržala svežinu izgledu, iako je prošlo skoro 20 godina od predstavljanja. Dobra je da se vozi po gradu, a i za duže relacije. Majstore i delove za ovaj auto ćete uvek naći po gradu. Preporuka za motor je 1.6 benzinac, sa 105, odnosno 115 konjskih snaga - zaključuje stručnjak na svom TikTok nalogu.

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track