KO NE ŽELI DA GA ODERU NEKA ZAOBIĐE OVAJ MARKET: Med više od 18.000 dinara, salama košta kao KAVIJAR, a tek da vidite ostale cene!
Foto: Printscreen/TikTok

nerealno

KO NE ŽELI DA GA ODERU NEKA ZAOBIĐE OVAJ MARKET: Med više od 18.000 dinara, salama košta kao KAVIJAR, a tek da vidite ostale cene!

Novčanik -

Već i nije nepoznanica da su u Dubaiju cene nerealno visoke, u odnosu na naše standarde. Međutim, i dalje mogu da nas iznenade neke cifre koje se nalaze na rafovima njihovih popularnih marketa, kao što je vrednost meda od 160 evra ili salame, koja je približna ceni kavijara.

- U ovom marketu, cene mleka se kreću između dva i pet evra, ali sam sigurna da negde može da se nađe i za manje pare. Čula sam da dosta ljudi odlazi u Šardžu u kupovinu za celu nedelju, zato što im se više isplati nego u Dubaiju - priča Jelena na svom TikToku.

Međutim, kako ističe, ako ipak niste za štednju, ovde možete da kupite med od 160 evra.

- Keksići su četiri evra. Ako volite čips, postoji milion različitih ukusa, a oni su oko sedam evra. Dolazimo do još jedne osnovne životne namirnice, a to je ulje, čija cena kreće od dva evra, pa naviše - nastavlja ona.

Nastavila je da pokazuje zanimljive proizvode u ovoj prodavnici, te je naišla na deo sa internacionalnom kuhinjom.

evro, evri
foto: EPA

- Nećete verovati da sam našla salamu koja se i kod nas prodaje, a cena skoro kao kavijar. On je 11 evra, a salama oko devet - zaključuje TikTokerka.

kurir.rs/TikTok

Bonus video:

02:13

Cene u Njujorku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track