KATARINA JE DORUČAK U BANJI PLATILA 3.200 DINARA Sa mužem otišla na samo jedno noćenje, evo koliko su platili smeštaj
Foto: Konstantin Malkov / Alamy / Alamy / Profimedia

KATARINA JE DORUČAK U BANJI PLATILA 3.200 DINARA Sa mužem otišla na samo jedno noćenje, evo koliko su platili smeštaj

Novčanik -

Mladi bračni par iz Beograda odlučio je da dan posle dočeka Nove godine provede u banji Vrdnik, odnosno u popularnom banjskom kompleksu.

Podelili su utiske o cenama, koje, kako kažu, nisu nimalo naivne i da za više dana odmora u sezoni treba ozbiljna suma novca.

- Rezervisali smo samo jedno noćenje i koštalo je 13.000 dinara za nas dvoje u jednom od manjih hotela u banji Vrdnik. Nikada nismo bili ovde i u odnosu na ostale ponude, činilo nam se povoljno. Čak mi deluje da je povoljnije ispalo što smo zvali direktno hotel i rezervisali, nego preko Bukinga - podelila je svoj utisak Katarina.

Banja Vrdnik
foto: Nemanja Pančić

U cenu je uračunato korišćenje saune i bazena (spoljnog i unutrašnjeg), ali ne i hrana.

- Mi smo uzeli samo doručak, a on se plaća posebno i košta 1.600 dinara po osobi, dakle izdvojili smo 3.200 ukupno. U pitanju švedski sto koji je zaista pun hrane, slanih i slatkih stvari, sokova, stvarno je prebogato - dodala je sagovornica.

Banja Vrdnik se nalazi na sat vremena vožnje od Beograda i izuzetno je popularno mesto za odmor.

Ona dodaje da je 1. januara kada su stigli sve vrvelo od gostiju. Međutim, već 2. je osetnije manji broj ljudi jer su se verovatno neradni dani mnogima završili. Dodala je da je srela nekoliko poznatih ličnosti, što potvrđuje popularnost ove banje u Srbiji.

Celokupan utisak za dvadesetčetvoročasovni boravak u ovom odmaralištu je uprkos cenama za Katarinu i njenog muža odličan i kaže da se nisu pokajali te već planiraju dogodine duži boravak, ali u nekom drugom periodu godine.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track