NEVEROVATAN NOVOGODIŠNJI CENOVNIK IZ SRPSKOG SELA Organizatori poručili: Nismo hteli da budemo alavi! ZA SVAČIJI DŽEP (FOTO)
Foto: RINA

NEVEROVATAN NOVOGODIŠNJI CENOVNIK IZ SRPSKOG SELA Organizatori poručili: Nismo hteli da budemo alavi! ZA SVAČIJI DŽEP (FOTO)

Novčanik -

Dok se sitno odbrojava do ulaska u novu godinu i dok se širom Srbije spremaju haljine i odela za svečani doček u nekom od poznatih restorana i hotela, ni srpska sela ne zaostaju sa ponudom.

cenovnik, Pranjani, Suvobor
foto: RINA

U čuvenim Pranjanima na Suvboboru posle pola veka biće održan svečani novogodišnji doček, a ono što je razveselilo sve jeste fantastičan i povoljan cenovnik.

- Nismo hteli da budemo alavi, nego želimo da se ljudi lepo provedu, a i da ne potroše čitavu platu za tu jednu noć. Cene su pristupačne za svačaiji džep. Primera radi, kilogram mešanog mesa sa roštilja koštaće 2.000 dinara, a porcija vrata o 400 grama 1.000 dinara. Vešalice, po porciji od takođe 400 grama, konobari će nuditi po istoj ceni od 1.000 dinara. U ponudi će naravno, pored predjela, pihtija, sireva čija porcija se kreće od 200 dinara, cene pića su takođe veoma zanimljive, kažu za RINU organizatori.

Cena piće takođe su povoljne i svakodnevne, bez obzira što je u pitanju najluđa ali i paprena noć.

cenovnik, Pranjani, Suvobor
foto: RINA

Pivo će se prodavati po svakodnevnoj ceni od 200 dinara, dok će dva litra špricera od rozea koštati 1.500 dinara, dodaju oranizatori.

Inače, ovo je seoski dom kome je kao i mnogima širom Srbije pretilo rušenje, ali je imao sreću da bude potpuno renoviran i rekonstruisan i prvi put ove godine, u njemu će se, u novogodišnjoj noći noći okupiti meštani i ljubitelji dobre muzike za koju se zna da ne može biti bez violine.

Tu će biti majstori kraljice instrumenata koji su pobrali brojne aplauze na glavnoj saborskoj pozornici u poslednjih pet godina, Saša Petrović (Sale Show) i orkestar Vlada Vlaškovića.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track