ŽENI IZ PARAĆINA HAKOVALI PROFIL, PA SE NAMLATILI PARA: Mnogi im uplatili novac, jedan čak 880 evra! Evo na šta su naseli!
Foto: Shutterstock

oprez

ŽENI IZ PARAĆINA HAKOVALI PROFIL, PA SE NAMLATILI PARA: Mnogi im uplatili novac, jedan čak 880 evra! Evo na šta su naseli!

Novčanik -

Profil jedne žene iz Paraćina hakovan je, a prevaranti su njen profil koristili kako bi od naivaca uzimali novac za nameštene utakmice!

- Ženi je profil hakovan, ne može da ga vrati jer su promenjeni mejl i lozinka. Profil je prijavljivan, ali svima je povratna poruka bila da je profil u redu i da ga neće ugasiti. Dosta ljudi je naselo i uplaćivali su novac za nameštene utakmice - navodi se u upozorenju koje je objavljeno na društvenim mrežama u grupi "Mi svi iz Paraćina".

Dodaje se da je jedan momak naseo i da je uplatio čak 880 evra.

- Dosta njih im je uplaćivalo manji iznos - ističe se u ovoj objavi.

haker, profil, prevarant, novac
foto: Printskcreen/Facebook

Moderator ove grupe zamolio je ljude da budu oprezni.

- I meni su tako pre dve godine hakovali profil, ali sam odmah poslala poruke svim prijateljima da ne otvaraju poruke i da ne nasedaju - navela je jedna žena u komentaru.

Ukoliko ste postali žrtva hakera koji je pristupio vašem nalogu na društvenim mrežama, prva stvar koju treba da uradite jeste da promenite šifru. Ako nemate pristup profilu, link za resetovanje lozinke možete dobiti na mejl adresu. Promenite šifru i na mejlu kako ne bi ostali i bez tog profila.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja