DARIA SE VRATILA BESNA S LETOVANJA U TUNISU: "Za 850 evra po osobi ovo nisam očekivala!" Evo kakav je UŽAS DOŽIVELA U SOBI! (FOTO)
Daria nije zadovoljna, Foto: Printscreen Facebook

ŠTROKA na sve strane

DARIA SE VRATILA BESNA S LETOVANJA U TUNISU: "Za 850 evra po osobi ovo nisam očekivala!" Evo kakav je UŽAS DOŽIVELA U SOBI! (FOTO)

Novčanik -

Dariji je preseo odmor u Tunisu, ona tvrdi da su sobe u hotelu bile prljave, kao i peškiri i posteljina!

Ove sezone turisti iz Srbije u većoj meri vraćaju se nezadovoljni sa letovanja iz Tunisa, gde njihova očekivanja nisu bila zadovoljena.

Jedna od njih je i Daria, koja je svoje iskustvo podelila na društvenim mrežama u grupi "Tunis - letovanje hoteli info".

- Odmah da naglasim i prethodne godine smo bili u ovom lancu hotela, tako da znamo da kategorizacija nije realna i šta da očekujemo. U večernjim satima smo stigli u hotel i skoro cela grupa ljudi koja je došla zajedno sa nama u hotel to veče je tražila odgovarajuću sobu koje smo uplatili. Sobe su velike i prostrane, ali su prljave, stare posteljine (flekave), peškiri koje sobarica donese kao čiste su prljavi, smrdljivi i flekavi - napisala je Daria.

Srpkinja, letovanje, nezadovoljna
foto: Printscreen Facebook

Dodala je da je u sobama bilo buba, da su peškiri bili pocepani, kao i da ih nije bilo dovoljno.

- Restoran nikada nije očišćen, stoljnjaci koje vam stave su prljavi i flekavi, nema pića u restoranu zbog toga što aparati za sok i za pivo ne rade, a ostaci obroka su svuda po podu. Hrana je dobra, uvek ima svega, ali je jednolična. Bazen je prljav, pun peska i samo ujutru se obriše malo dno. Na plaži uvek možete naći mesto, ali ležaljke su slomljene, jastuci za ležaljke pocepani i prljavi. U oba bara danima ne rade aparati za sokove i pivo - navela je ona.

Kaže i da im vodič ništa nije pomagao, a žalio se i na malu platu.

1 / 4 Foto: Printscreen Facebook

- More, šljoljke i plaža su prelepi zbog čega smo i bili u ovom mestu na odmoru. Sve ove negativne stvari nisu mogle da nam pokvare naše letovanje, ali mi smo dosta informacija pročitali baš u ovoj grupi pa želim da podelim i naše iskustvo. Molim vas nemojte pisati u komentarima za te male pare šta ste više i očekivali, jer za 850 evra po osobi očekujem da bude barem čisto - naglasila je Daria.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track