CENA PARKINGA U DUBROVNIKU ŠOKIRALA TURISTU: Za 4 sata morao papreno da plati, sve snimio (VIDEO)
Foto: Shutterstock

CENA PARKINGA U DUBROVNIKU ŠOKIRALA TURISTU: Za 4 sata morao papreno da plati, sve snimio (VIDEO)

Novčanik -

O cenama u Hrvatskoj ne prestaje da se govori, a gotovo svakodnevno imamo objave turista koji su nezadovoljni onim što ih je sačekalo na letovanju.

Nakon što se jedna turistkinja iz Njujorka žalila na cenu hrane na Hvaru, pojavio se i jedan račun za parking u Dubrovniku.

Naime, kako se vidi na snimku koji je objavljen na Instagramu, turista je morao da izdvoji pozamašnu sumu za nepuna četiri sata parkiranja u tom gradu.

On je snimio kako ubacuje parking karticu u automat pre napuštanja parkinga, a na snimku, koji je navodno nastao 1. avgusta, vidi se kako za nešto više od tri sata parkiranja mora da se plati 40 evra!

"Dubrovnik, pa izvolite", stoji u opisu video snimka koji je objavljen na Instagramu.

"Gospodo draga, vidim da očito ne cenite lokaciju navedenih parkinga i komod zbog istih. Ti su parkinzi 50 metara od zidina i Starog grada, pešačiš 5 minuta do Straduna, srce grada starog 1.000 godina. Ako takva lokacija nije komod ne znam šta jeste, pogotovo u kulturno istorijskom gradu Dubrovniku. Svi bi vi i na plažu s autom da možete. Postoje parkinzi u gradu koji koštaju ni 3 € sat, ali su udaljeni od starog grada pa treba lenja gospoda da pešače ili idu busom, ne daj bože plate uber 4€. Preporučujem svim jaranima i kraljevima koji posećuju Dubrovnik da se prvo informišu pre dolaska, da ne bi bilo ovako glupih objava", jedan je od komentara.

Bilo je i onih koji smatraju da je jeftinije da se plati kazna za nepropisno parkiranje.

"Dva noćenja s porodicom s uključenim doručkom u Crnoj Gori", jedan je od komentara.

"U Dubrovniku nema parkinga ni da hoćeš da platiš", dodao je drugi korisnik ove mreže.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track