GAZDE U NOVOM SADU MLATE LOVU OD EXITA! Nude garaže bez prozora za 7.000 dinara, a broj gostiju duplira cenu
Foto: Shutterstock

zapalo ih

GAZDE U NOVOM SADU MLATE LOVU OD EXITA! Nude garaže bez prozora za 7.000 dinara, a broj gostiju duplira cenu

Nekretnine -

U susret jednom od najvećih muzičkih festivala u ovom delu sveta, Exitu, istražili smo kako se kreću cene stanova i soba za iznajmljivanje u "5 do 12". Najjeftiniji prostor pronašli smo za 7.000 dinara za noćenje, a cene idu i čak preko 900 evra za ceo boravak.

Za apartman blizu Spensa traže 7.000 dinara za noćenje, uprkos tome što ima ocenu 1 na platformi na kojoj se promoviše. Da oglas bude gori, apartman je zapravo lokal bez prozora i jedini izvor dnevnog svetla su staklena vrata.

Neobično, ovaj prostor je slobodan samo prvog dana festivala.

U jednom hotelu koji se, takođe, nalazi blizu Spensa i dalje se mogu naći slobodne sobe za period trajanja festivala. Sve sobe su opremljene klima uređajima što je pravi blagoslov tokom toplotnog talasa koji nas muči ovih dana. Dve osobe mogu komforno odmarati pet dana u svojoj rashlađenoj sobi po ceni od nešto više od 111.000 dinara. U cenu je uključen i doručak.

U čuvenoj ulici blizu centra grada nalazi se apartman sa unutrašnjim bazenom i džakuzi kadom. Parking je besplatan a boravak tokom festivalskog vikenda dve osobe će koštati 29.965 dinara, sa popustom.

nekretnine
foto: TikTok/nekretnine_heroldo

Na četiri kilometra od centra grada još uvek se može rezervisati veliki apartman. Šest osoba može provesti poslednja četiri dana festivala u ovom urednom prostoru po ceni od 51.502 dinara. Doručak, po osobi, iznosi 585 dinara.

Stan od 30 metara kvadratnih sa, kako se navodi u oglasu, pogledom na tvrđavu, može biti vaš tokom poslednja četiri dana festivala za samo 82.404. Ova cena se odnosi na dva gosta. Četiri gosta će ovaj prostor platiti 93. 640 dinara.

Apartman za dve osobe na Detelinari dostupan je prva tri dana festivala i košta 110 evra po danu. Prostor od oko 50 metara kvadratnih nalazi se u suterenu i uređen je u stilu koji se ne viđa svakog dana - neonsko svetlo, okrugli krevet i figure u prirodnoj veličini "krase" ovaj ekscentrični apartman. Međutim, vlasnik ovog stana naveo je da je on dostupan samo osobama koje imaju više od 25 godina.

Podsetimo, kada je gostovao nemački bend Ramštajn cene u Beogradu išle su i do 80.000 dinara po noćenju, a samo dan kasnije opet se spustile na regularnu cenu od 5.000 dinara.

Kurir.rs/Telegraf Biznis/Prenela S.Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track