SILVIJA BESPLATNO IZDAJE STAN NA CRVENOM KRSTU U BEOGRADU: Postoji samo jedan uslov koji treba da ispunite, evo o čemu se radi
Foto: Shutterstock

SILVIJA BESPLATNO IZDAJE STAN NA CRVENOM KRSTU U BEOGRADU: Postoji samo jedan uslov koji treba da ispunite, evo o čemu se radi

Nekretnine -

Rešavanje stambenog pitanja je velika stvar te ako imate svoj stan i u njemu svaku zgodu uključujući i kućnog ljubimca vaš život ima veoma lepu dimenziju.

Svi oni koji imaju ljubimca u svom domu znaju da odlazak na putovanje zahteva dodatnu organizaciju i pronalazak dobrih ljudi koji će njihovu životinju pričuvati na kratko vreme.

Ali, šta se dešava kada odlazite na duže vreme a ljubimca nema ko da čuva?

Tako je na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo oglas koji je objavila jedna Silvija u kome pita da li bi neko pristao da živi u njenom stanu tri meseca.

Silvija ne spominje visinu rente već, naizgled, jedini uslov za tromesečni boravak u njenom stanu je čuvanje njenog kućnog ljubimca.

- Možda zvuči šašavo, ali eto, kao neka vrsta kompenzacije - piše Silvija o uslovu za korišćenje njenog stana.

Takođe, u oglasu se ne navodi koja vrsta životinje je u pitanju, samo da se stan nalazi u blizini Beogradskog dramskog pozorišta na Crvenom krstu.

Zainteresovana osoba, ima jedinstvenu priliku da provede tri meseca na veoma popularnoj beogradskoj lokaciji. Još ako se ispostavi da je kućni ljubimac životinja poput zlatne ribice ili malog papagaja, ugođaj će biti kompletan.

(Kurir.rs/Telegraf Biznis)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja