PRODAJU SEOSKO DOMAĆINSTVO ZA 15.000 € U BLIZINI GRADA: Plac se pruža na 17 ari, a ljudima opet ne valja: ''ZRELO JE ZA RUŠENJE!''
Foto: TikTok

nema kupaca

PRODAJU SEOSKO DOMAĆINSTVO ZA 15.000 € U BLIZINI GRADA: Plac se pruža na 17 ari, a ljudima opet ne valja: ''ZRELO JE ZA RUŠENJE!''

Nekretnine -

Prodaju kuću u blizini Jagodine, tačnije u selu Ribnik, površine preko 140 kvadratnih metara po ceni od 15.000 evra. Uz nekretninu se dobija i dodatni pomoćni objekat od 80 kvadrata, a plac se pruža na 17,2 ara.

- Kuća u selu Ribnik, ukupne površine 153 kvadrata, nudi udoban i prostran prostor za vašu porodicu. Sa tri prostrane spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom iz kojeg se ulazi u sve prostorije, kupatilom i velikom trpezarijom sa kuhinjom, ovo je mesto gde ćete se osećati kao kod kuće od prvog trenutka - piše u opisu videa.

nekretnine
foto: TikTok

Takođe, navodi se da ova nekretnina dolazi sa dodatnim pomoćnim objektom od 80 kvadrata koji se sastoji od prizemlja i sprata, pogodnog za dodatni smeštaj ili radni prostor, kao i garažom sa kanalom od 30 kvadratnih metara za vozilo i dodatne potrebe skladištenja.

- Ako tražite prostran plac, ovaj posed nudi veliki prostor od 17,2 ara, savršen za igru dece, baštovanstvo ili samo uživanje na otvorenom. Struja je trofazna i ima sopstveni izvor vode, osim što je potrebna zamena hidrofora - zaključuju na TikToku.

nekretnine
foto: TikTok

S druge strane, iako deluje kao idealna prilika za kupovinu kuće preko konkursa za mlade bračne parove ili raseljena lica, u komentarima se vidi da, ipak, nisu bili oduševljeni ponudom.

''Zrelo za rušenje'', ''Treba još 50.000 evra da može da se živi tu'', ''Platite vi meni da tu živim'', ''Ne vredi ni 5.000'', bili su samo neki od komentara pratilaca.

1 / 4 Foto: TikTok
@nekretnine_heroldo JAGODINA - SELO RIBNIK Id. Oglasa - 7962 tel. 064 831 2062 @jovan.mitic035 ♬ Nature - Jonathan Pilcher

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track