IZDAJU SOBU NA BANOVOM BRDU ZA 200 € UZ OBAVEZAN DEPOZIT: Daju kuhinju i kupatilo na korišćenje, ali uslov koji imaju je BIZARAN
Foto: Printscreen/Facebook

čudna ponuda

IZDAJU SOBU NA BANOVOM BRDU ZA 200 € UZ OBAVEZAN DEPOZIT: Daju kuhinju i kupatilo na korišćenje, ali uslov koji imaju je BIZARAN

Nekretnine -

U poslednje vreme sve češće izlaze oglasi sa čudnim ponudama, pa smo tako i sada naišli na jedan takav. Naime, radi se o izdavanju sobe u kući, uz mogućnost upotrebe kuhinje i kupatila, ali pod uslovom da to bude muška osoba, što je mnoge ljude zbunilo.

- Izdajem sobu sa upotrebom kuhinje i kupatila samo za muške osobe. Sa svim troškovima je 200 еvra, a depozit je u visini kirije. Grejanje je centralno. Nalazi se na Banovom brdu, u blizini tržnog centra i crkve Svetog Đorđa. Dole je odmah i Ada Ciganlija - pisalo je u oglasu.

nekretnine, izdavanje stana, stan
foto: Printscreen/Facebook

Međutim, ispod objave su se nizali kako šaljivi, tako i kritički komentari na ovu nesvakidašnju ponudu.

''Ma, to je jeftino, ja bih tražio 300 da sam na tvom mestu'', ''Mora da je muž švaler, čim ne smeju žene'', ''Ne bih pustio tu ni kera da živi'', Za malo više od 200 evra ima da se nađe ceo stan, a ne samo soba'', bili su samo neki od izjava ispod pomenute objave.

1 / 5 Foto: Printscreen/Facebook

kurir.rs/Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track