KUĆU SA TRI APARTMANA NA KOPAONIKU MENJA ZA AUTO UZ DOPLATU! Uložio 100.000 €, a daje je ispod cene - ima čak i svoj izvor vode
Foto: Facebook/Nekretnine kuće, imanje, vikendice, apartmani

isplatiće se

KUĆU SA TRI APARTMANA NA KOPAONIKU MENJA ZA AUTO UZ DOPLATU! Uložio 100.000 €, a daje je ispod cene - ima čak i svoj izvor vode

Nekretnine -

- Prodajem kuću na Kopaoniku u vikend naselju Treska na četiri ara placa i na 1.500 metara nadmorske visine. Sastoji se iz tri sprata, kao i tri nezavisna apartmana. Prvi apartman je sa jednom spavaćom sobom, drugi sa dve i treći sa tri spavaće sobe, ukupne unutrašnje površine 170 kvadratnih metara - glasio je početak oglasa na jednoj od stranica za prodaju nekretnina na popularnoj društvenoj mreži.

Vlasnik navodi da se kuća prostire na četiri ara placa, sastoji se od tri apartmana i ceni je 250.000 evra.

Kopaonik, kuća, apartmani
foto: Facebook/Nekretnine kuće, imanje, vikendice, apartmani

Takođe, prodavac navodi da postoje i četiri terase, koje broje preko 200 kvadrata. Ispred kuće nalazi se veliki praking prostor za deset vozila i bušotina arterskog bunara, što je veoma retko na Kopaoniku.

- Izuzetno retka nekretnina sa ogromnim potencijalom za dalje širenje smeštajnih kapaciteta, shodno parking mestima i dovodom vode u kuću. Takođe, imamo i dovod sa izvora pijaće vode ispod Pančićevog vrha - ističe prodavac Mirko.

U nastavku objave piše da se kuća nalazi do samog puta, odmah preko puta poznatog hotela. Grejanje je etažno, odnosno radijatorsko, podno i pomoću kamina. U planu je izgradnja gondole, Vikend naselje-Pančićev vrh i usputna stanica biće na manje od 100 metara od kuće, tako da će cena nekretnine samo rasti.

Kopaonik, kuća, apartmani
foto: Facebook/Nekretnine kuće, imanje, vikendice, apartmani

- U poslednje tri godine uloženo je preko 100.000 evra. U vlasništvu je 1/1 sa svom pratećom dokumentacijom i upotrebnom dozvolom. Cena nekretnine je 250.000 evra, odnosno 1.250 evra po kvadratnom metru i, s obzirom na svoj potencijal i kapacitet, dosta je niža u odnosu na nekretnine na Kopaoniku - poručuje Mirko.

Ono što je ponudio kao dodatnu opciju jeste da prihvata stan u Kragujevcu ili vozila u vrednosti do 50.000 evra, a ostatak isplate da bude u kešu.

- Molim samo ozbiljne kupce da se javljaju, jer vredi pogledati. Period otplate nekretnine kroz izdavanje je sedam godina. Takođe, izdaje se i kuća - zaključuje prodavac.

1 / 9 Foto: Facebook/Nekretnine kuće, imanje, vikendice, apartmani

Jedan od komentara ispod ove objave je glasio: ''Da je tako unosan biznis ne bi ga prodavao, voleo bih da vidim tu računicu da se zarađuje 36.000 godišnje, na planini koja radi, daj Bože, mesec dana''.

kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track