NIKOLA PRODAJE 2 KUĆE NA PLACU OD 5 ARI ZA 25.000 EVRA Evo šta se sve još nalazi na imanju: Kraj idealan za porodice sa decom
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Ilustracija

NIKOLA PRODAJE 2 KUĆE NA PLACU OD 5 ARI ZA 25.000 EVRA Evo šta se sve još nalazi na imanju: Kraj idealan za porodice sa decom

Nekretnine -

Dve kuće, na placu od 4,85 ari u Paraćinu, Nikola prodaje za 25.000 evra piše u oglasu koji je postavio u jednoj grupi na Fejsbuku za prodaju jeftinih kuća.

Kako vlasnik ističe, veća kuća je površine 85 kvadrata, ima 2 spavaće sobe, dnevnu sobu sa kuhinjom i ostavom, predsoblje, kupatilo i zatvorenu terasu. Kako Nikola ističe ovoj kući je potrebna adaptacija.

Na placu se nalazi i druga, manja kuća površine 40 kvadrata. Ovaj objekat ima trem od 6 kvadrata, zatvorenu terasu, predsoblje, kupatilo dnevnu sobu sa nišom i spavaću sobu. U produžetku ovog objekta nalazi se i letnja kuhinja sa izdvojenom ostavom ukupne površine 20 kvadrata.

- Na placu su i šupe površine oko 25 kvadrata... Internet kablovska, telefon, blizu je centar grada (10-15 minuta peške). 200 metara od kuće je ambulanta, igralište za decu i stajalište za školski autobus. Kraj je miran, idealan za porodice sa decom i starije osobe...

Za kupovinu jeftine kuće na selu i pomoć države

Zainteresovanost za prodaju nekretnina na selu posebno je veća od kako je najavljen nova pomoć države pri kupovini seoskih kuća. Podsetimo, država ponovo za kupovinu kuća na selu daje 10.000 evra.

Za dodelu seoskih kuća sa okućnicom mogu da konkurišu punoletni državljani Srbije (pojedinci, samohrani roditelji, bračni parovi i vanbračni partneri) mlađi od 45 godina koji imaju neprekidno prijavljeno boravište najmanje tri godine na teritoriji Republike Srbije. Bitno je da ne poseduju nepokretnost (osim poljoprivrednog zemljišta), kao i da nisu otuđili nepokretnost u prethodnih pet godina, rekao je tom prilikom resorni ministar Milan Krkobabić.

Srpsko tržište puno jeftinih kuća

Ovo nije jedina jeftina kuća koja je trenutno u ponudi na tržištu nekretnina u Srbiji. Postalo je nepisano pravilo da čim izađete iz urbanih, gradskih sredina cena kvadrata počinje naglo da pada, a sa dovoljno volje za potragom moguće je naći nekretnine (kao i ova u tekstu) koje se uopšte ne cene po kvadratu već u celini.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track