OVAKAV USLOV ZA NIŽU KIRIJU JOŠ NISTE VIDELI! Nov stan u Novom Sadu samo 350€, ali SVE MUČI JEDNA STVAR: "Pa ovo je FENOMEN"
Foto: Shutterstock, Printscreen

prvih 10 emseci kirija jeftinija

OVAKAV USLOV ZA NIŽU KIRIJU JOŠ NISTE VIDELI! Nov stan u Novom Sadu samo 350€, ali SVE MUČI JEDNA STVAR: "Pa ovo je FENOMEN"

Nekretnine -

Čini se da u poslednje vreme, u onlajn oglasima za izdavanje stanova, sve više možemo uočiti, naizgled veoma čudan trend.

Naime, vlasnici stanova masovno nude izuzetno jeftine najamnine, ali uz uslove koji u krajnju ruku često zaprepaste korisnike na mrežama.

Ovog puta, na meti se našao oglas koji je za kratko vreme postao viralan.

I sve na prvu ruku izgleda fenomenalno - novogradnja u Novom Sadu, čisto, uredno, terasa, lift, parking, garaža, internet, telefon, satelitska, kablovska TV, prilagođen osobama sa posebnim potrebama, klima ali...

Kako ističe gazda stana, prvih 10 meseci kirija je smanjena na 350 eura, zato što vi unosite nameštaj koji ostaje njemu. Kasnije je cena 450 eura mesečno.

Stan je odmah dostupan, u cenu ulazi opremljena kuhinja, iverica, radna ploča, klima, veš mašina, ugradna rerna, ugradna ploča sa 4 ringle, frižider...

I sve to nadomak škole, vrtićam, gradskog prevoza, supermarketa.

"Čitam nemoguće stvari", stoji u opisu objave na Tviteru.

"Kako su samo velikodušni! Dozvole ti da im opremiš ceo stan i ostaviš im sav kupljen nameštaj, koji platiš mnogo više od par stotina evra koje ti smanje kiriju, plus ga vučeš o svom trošku. Ej, stanodavce u Srbiji treba posebno proučavati kao fenomen", glasio je jedan od komentara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track