AKO ĆEŠ DA ŽIVIŠ SAMA 150 €, ZA DVOJE JE DRUGA CENA: Gazda ima svoju računicu, OVO objašnjenje je stanarku ostavilo bez reči!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

nedopustivo

AKO ĆEŠ DA ŽIVIŠ SAMA 150 €, ZA DVOJE JE DRUGA CENA: Gazda ima svoju računicu, OVO objašnjenje je stanarku ostavilo bez reči!

Nekretnine -

Da ljudska pohlepa ne poznaje granice, govori i situacija u kojoj se našla jedna Vrščanka, kada je dobila nesvakidašnju ponudu za jednosobni stan u tom gradu.

"Ovako nešto treba da vidite", napisala je ona na Fejsbuku i podelila fotografiju prepiske sa vlasnikom stana, u kojoj se navodi da postoje dve različite cene izdavanja. Odnosno, kirija je 150 evra za jednog podstanara, a ako će u stanu živeti dve osobe, onda je cena skuplja za 20 evra.

Pare, Novac, Evri
foto: Profimedia

Na njeno pitanje "koja je razlika", dobila je sledeći odgovor:

- Pa koja je razlika, jeste velika razlika, jer za godinu dana (otprilike) umesto 365 tuširanja biće 730, a umesto jedno 150 pranja veš mašinom biće 250, a i sve ostalo će se puno brže istrošiti i uništiti - glasio je njegov odgovor.

Navodi i da računi ne ulaze u kiriju. Da ovakve ponude nisu usamljen slučaj govori i priča iz našeg regiona, o čemu se nedavno pisalo.

Naime, garsonjeru od 20 kvadrata za četvoro naplaćuju svakoj osobi po 200 evra.

Ipak, ono što treba da znate je da u svakom ovom pojedinačnom slučaju važi zlatno pravilo zaštite, a to je ugovor.

kurir.rs/Telegraf Biznis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja