KAMP PRIKOLICE NOVI HIT! KROV NAD GLAVOM PORED SREBRNOG JEZERA ZA 5.300 EVRA: Dobija se sto, četiri stolice, kompletan escajag...
Foto: Privatna arhiva

raj za avanturiste

KAMP PRIKOLICE NOVI HIT! KROV NAD GLAVOM PORED SREBRNOG JEZERA ZA 5.300 EVRA: Dobija se sto, četiri stolice, kompletan escajag...

Nekretnine -

Građani Srbije koji vole da vreme provode u prirodi, sa nogama na svežoj travi, okruženi drvećem, mogu naći idealno rešenje za male pare - kamp prikolice koje im omogućavaju fleksibilnost, mobilnost, ali i avanturu za male pare.

Vikendice na atraktivnim destinacijama za većinu sugrađana su, zbog visokih cena, ipak samo san, ali oni koji su spremni na malo skromnije uslove mogu pazariti polovne kamp prikolice i po ceni od oko 1.500 evra.

- Kamp prikolica u dobrom stanju, nalazi se u Valjevu. Doterana je iz Slovenije pre dva meseca, ima papire može da se carini. Cena je 1.550 evra. U ekstra je stanju i moguć je dovoz do kupca - jedan je u nizu oglasa koji se mogu naći na društvenim mrežama.

kampovanje, kamperi
foto: EPA/JEROEN JUMELET

Nešto malo skuplja je kamp kućica proizvedena 1989. godine.

- Uvezena iz Švajcarske, ocarinjena i prodaje se na ime kupca. Kompletna unutra. Nije trula, nije prokišnjavala. Mogu spavati četiri osobe. Cena je fiksna i iznosi 2.200 evra.

Kamp prikolica doterana iz Ciriha ima dva dugačka zasebna kreveta, koja su odvojena kliznim vratima, ugaonu garnituru i još neke pogodnosti, a cena joj je 4.550 evra:

- U zadnjem delu prikolice je velika ugaona garnitura koja se po potrebi rasklapa i pretvara u spavaći ležaj. U srednjem delu prikokice je veliko kupatilo sa tuš kabjnom i umivaonikom. Preko puta kupatila je kuhinja sa frižiderom, plinskim šporetom i sudoperom. Prikolica je za četiri osobe i poseduje mnogo ormara i ostava za odlaganje stvari. Poseduje duple zimske vakuum prozore, noćne roletne, zavese, komarnike, brzi punjivi solarni panel, kasetni toalet koji se prazni spolja. Prikolica je jako malo korišćena i jako dobro očuvana. Prodaje se sa Švajcarskim tablama i prodaje se za stacioniranje. Cena je 4.550 evra, nalazi se u Obrenovcu.

kamperi, nomadi
foto: Profimedia

Ipak, veliko interesovanje probudio je oglas za kamp prikolicu sa mestom na Srebrnom jezeru. Cena nije mala, ali oni koji su spremni da za pokretnu kuću, na prelepoj lokaciji, izdvoje 5.300 evra, mogu odmah da se usele jer je u cenu uključen čak i escajg, sto i četiri stolice.

Anja i Strahinja, kamper, kuća, kamp kućica
foto: Youtube Printscreen

- Kamp prikolica 5,9 metara i 2,2 metara širine. Dupli prozori, namenjena za boravak pet, šest osoba. Fabričko kružno grejanje - boravak i u hladnijem periodu. Ima solarni panel i akumulator, mada akumulator nije potreban jer ima struje u kampu. Toalet je sa spoljnim pražnjenjem, kuhinja sa dva gorionika na gas, bojler. U cenu je uračunat i kompletan escajg za 10 osoba, aspirator, frižider, spoljni frižider, rerna, radio. Prikolica je pokrivena i podaščena nadstrešnica 13 metara kvadratnih sa dve klupe i stolom. A u cenu je uračunat i plastični sto sa četiri stolice. Cena 5.300 evra - navodi se u oglasu i dodaje da je prikolica smeštena na 100 metara od plaže u najmirnijem delu kampa "bez buke, dreke, glasne muzike".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track