OVAKO IZGLEDA STAN KOJI SE IZDAJE ZA 2.600 €! Ponuda napravila haos: ''Za te pare možeš da ga kupiš na rate u Beogradu na vodi''
Foto: Screenshot TikTok

PRESKUPO

OVAKO IZGLEDA STAN KOJI SE IZDAJE ZA 2.600 €! Ponuda napravila haos: ''Za te pare možeš da ga kupiš na rate u Beogradu na vodi''

Nekretnine -

Kada je reč o kupovini i iznajmljivanju stanova, skoro da smo se i navikli na cene koje nam se nude na tržištu nekretnina, ali neki iznosi, ipak, ne prestaju da nas iznenađuju. Tako, za iznajmljivanje stana na Obilićevom vencu traže čak 2.600 evra mesečno.

Ovo je moderno opremljen stan od 153 metara kvadratnih u samom centru Beograda.

- Na samom ulasku u stan očekuje vas velika trpezarija, dok se ovde nalazi kompletno opremljena kuhinja - započinje devojka sa TikToka.

stan
foto: Screenshot TikTok

U nastavku je i prostrani dnevni boravak, tu je i najveća spavaća soba u stanu, koja ima i sopstveno kupatilo, a po izlasku iz nje nalazi se još jedno veliko kupatilo.

Osim master spavaće sobe, ova nekretnina raspolaže sa još dve sobe za spavanje spojene terasom.

- Ono što posebno izdvaja ovaj stan jeste sasvim dovoljno prostora za odlaganje i to u svakoj sobi, a više ne morate da dolazite u grad na piće, jer je grad odmah ispod vas - zaključuje ona.

1 / 5 Foto: Screenshot TikTok

Međutim, ljudi u komentarima nisu oberučke prihvatili ovu ponudu. Štaviše, burno su reagovali na cenu iznajmljivanja ovog stana po ceni od 2.600 evra, pa su komentari glasili, poput:

,,Za 2.600 dinara može'', ,,Za te pare možeš da kupiš stan na rate u Beogradu na vodi'', ,,Čista elegancija sa veš mašinom u kuhinji'', ,,Je l' ovo Dubai?'', ,,Alo, ovo je Beograd, ne Pariz!''.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track