2 KUĆE, 3 OBJEKTA I VOĆNJAK DAJU ZA 16.500 €! Ima mesta i za baštu, kupci OPET nezadovoljni - "KUĆA IZGLEDA UKLETO" (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/nekretnine_heroldo

JEFTINO

2 KUĆE, 3 OBJEKTA I VOĆNJAK DAJU ZA 16.500 €! Ima mesta i za baštu, kupci OPET nezadovoljni - "KUĆA IZGLEDA UKLETO" (VIDEO)

Nekretnine -

Kompletno seosko domaćinstvo, sa potpunom infrastrukturom, nalazi se u naselju grada Jagodine, pod nazivom Miloševo. Ovo imanje se prodaje za samo 16.500 evra.

Imanje čine dve kuće, čija oba objekta imaju 136 kvadrata, potpuno nameštena i odmah useljiva. Ima tri spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, dva kupatila i tri pomoćna objekta na istom placu.

- Kompletna parcela ima 22,60 ari, veoma je prostrana i pogodna za gajenje poljoprivrednih kultura. Novi deo objekta je potpuno renoviran, sastoji se iz prostranog dnevnog boravka, trpezarije sa kuhinjom, velikog prostranog hodnika, dve spavaće sobe, koje su veoma komforne i uređene, kao i kupatila, koje je potpuno renovirano - kaže žena na TikTok profilu.

01:30

Seosko domaćinstvo

Prekoputa kupatila je ostava, koja se može pretvoriti i u spavaću sobu. Iza same kuće, na ovom prostornom placu, nalazi se deo namenjen za gajenje poljoprivrednih kultura i podizanje plastenika. Tu je i voćnjak, kao i pomoćni objekti koji služe za uzgajanje stoke i odlaganje poljoprivredne mehanizacije.

Međutim, mnoge gledaoce ovog TikTok videa iznenadila je informacija da je imanje renovirano, jer ono što je prikazano, nikako ne odgovara takvom opisu: "Renovirano možda 1978. godine'', "Ja ne znam stvarno šta se ovde renoviralo'', "A na tih 16.500 ima da se uloži još 25.000'', "Ovo je baraka'', "Kuća izgleda ukleto, ali za te pare je džabe'', samo su neki od komentara na ovu primamljivu ponudu.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja