RAŠA ZIDA KUĆE, KAŽE, ZA MALE PARE: 50 kvadrata s nameštajem za 50.000€! Zidarska cena ide od 600 a najmanja mu bila 6 kvadrata
Foto: Instagram Printscreen

skroz su termo i mogu da putuju

RAŠA ZIDA KUĆE, KAŽE, ZA MALE PARE: 50 kvadrata s nameštajem za 50.000€! Zidarska cena ide od 600 a najmanja mu bila 6 kvadrata

Nekretnine -

Radoslav i Đurđinka Kremenović prave kućice od drveta koje su bukvalno kao one koje se viđaju u crtanim filmovima.

Kućice iz bajke, koje prave Radoslav i Đurđinka, imaju od šest do 50 kvadrata i mogu da imaju bilo kakav oblik. Da čovek može da stvori sve što zamisli, čist je primer ovaj bračni par, koji svojim neverovatnim domovima ostavljaju bez daha.

drvene kuće, mobilne kuće, termo kuće
foto: Instagram Printscreen

Pečurka, kuća za princeze, kuća u obliku školjke, gusarskog broda .... samo su neke koje su Kremenovići već napravili, a kako kažu u stanju su da svaku bajku prenesu u stvarnost.

Pored nestvarnog oblika, ove kućice su specifične i po tome što su mobilne i što nisu samo lepe i neobične na izgled, a kako vlasnici objašnjavaju apsolutno su prilagođene za boravak u njima od 365 dana, a cena kvadrata je za svačiji džep.

Cena kvadrata od 600 evra

Cena kvadrata kućica koje Radoslav pravi kreće se od 600 do 1.200 evra, kako kaže zavisi od opremljenosti. Neke su već spremne na lageru i plod su Radoslavove mašte, ali ih može napraviti i po narudžbini.

Radoslav je posebno ponosan na svoje poslednje remek-delo, gusarski brod od 50 kvadrata sa terasom i palubom koji se na oko uopšte ne razlikuje od onog iz virtuelnog sveta.

Kako bi se stekao i kompletan doživljaj, brod je i kompletno opremljen nameštajem, i košta 50.000 evra.

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen

Prema objašnjenju vlasnika, sve kućice imaju i vodu i struju i ovo je smatra on budućnost gradnje. Mogu biti gotove od 30 do 90 dana, a temelj im ne treba jer se lako prenose i postavljaju na željeno mesto.

Kako kreator kućica koje liče na pravo remek delo kaže, najveće interesovanje dolazi iz Evrope, gde redovno isporučuje svoje bajkovite nekretnine, ali napominje i da se mogu naći i na našim planinama.

Kurir.rs/Blic/Instagram

Bonus video:

01:47

LJUDIMA UGROŽENI DOMOVI ZBOG IZGRADNJE GARAŽE NA KARABURMI Vlasnik kuće: Izvođač kaže vratićemo sve kako je bilo, a TO NIJE MOGUĆE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track