KONJIĆI, LAVIĆI, U DVORIŠTU BAZEN, U DNEVNOJ FONTANA Gazda iz najbogatijeg sela u Srbiji konačno pustio kamere u svoj dvorac VIDEO
Foto: Tik Tok Printscreen

kako unutra izgleda kuća o kojoj se priča već godinama

KONJIĆI, LAVIĆI, U DVORIŠTU BAZEN, U DNEVNOJ FONTANA Gazda iz najbogatijeg sela u Srbiji konačno pustio kamere u svoj dvorac VIDEO

Nekretnine -

Reč je o jednom od najvećih dvoraca u Gomilici, u koji kamera dosad nije kročila jer to domaćin i gazda kuće nije dozvoljavao

Za najbogatije selo u Srbiji čuli ste odavno! Ime mu je Gomilica i u njemu preko zime nema nikog, samo leti, kad se vredni domaćini vrate u zavičaj da odmore, posle teškog gastarbajterskog rada u Austriji.

Za ovo selo nije čula samo Srbija, pisalo se o njemu i u Austriji, Americi, po celoj Evropi, a razlog tome jesu pravi dvorci u kojima niko ne živi.

Gastarbajteri su svaki šiling, svaku marku i evro, sav svoj trud i muku, uzidali u te svoje dvorce, od kojih neki imaju i po 30 soba?!

1 / 11 Foto: Tik Tok Printscreen

Međutim, ovog puta posredi je nešto drugo. Reč je o jednom od najvećih dvoraca u Gomilici, u koji kamera dosad nije kročila jer to domaćin i gazda kuće nije dozvoljavao.

Nudili su mu mnogi debelo da plate, da se tu snimaju TV serije, filmovi ali on nije dao stoga je ovo retka prilika da vidite kako unutra izgleda kuća o kojoj se priča već godinama.

Gomilica
foto: Tik Tok Printscreen

Reč je o kući koja u dvorištu ima bazen, kao i većina tamošnjih, ali i fontanu nasred dnevne sobe, što nema niko!

Sve kuće su bogato ukrašene, nema šta nema, od statua grčkih boginja, gipsanih konjića, lavića, orlova...

Kurir.rs/Tik Tok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track