DRAGAN REŠIO DA MU KUĆA NE ZVRJI PRAZNA NEGO DA NA NJOJ ZARAĐUJE Smislio biznis, izdaje je ali ne onako kako bi vama palo na pamet
Foto: Facebook Printscreen

neiskorišćeno tržište

DRAGAN REŠIO DA MU KUĆA NE ZVRJI PRAZNA NEGO DA NA NJOJ ZARAĐUJE Smislio biznis, izdaje je ali ne onako kako bi vama palo na pamet

Moj biznis -

Ko god ima praznu nekretninu, a ne želi da je proda, gleda kako da je unoči jer kad na naplatu dođu mesečni računi, pa preko toga i porez na imovinu, nakupi se i te kako.

Mreže su pune oglasa za izdavanje, a mnogi su se u prošloj godini omastili od iznajmljivanja stanova i kuća Rusima i Ukrajincima.

Iznajmljivanje Kuće, iznajmljivanje kuće radnicima, smeštaj za radnike
foto: Facebook Printscreen

Neki vole da iznajmljuju samo samcima, kažu pedantniji su, neki pristaju i na velike porodice a neki i na kućne ljubimce. Mnogi su razvili i biznis sa tzv. stanom na dan.

Međutim, jedan Dragan pokazao je na Fejsbuku da postoji i sasvim drugačije rešenje i to dugoročno rešenje, koje može da donese dobar prihod.

On se dosetio da u rentu ponudi kuću za smeštaj radnika pa ju je tako i opremio. Kuća ima kuhinju, kupatilo i zajednički boravak s televizorom, a ostale prostorije krcate su krevetima za jednu osobu u koju može da se smesti veliki broj ljudi koji u Beograd odlaze da rade na građevini, kao majstori, putari, a kojima je skupo da iznajme svoje.

Tako se i poslodavcu više isplati, jer su svi na istom mestu i može da im organizuje prevoz do radnog mesta.

Kolika je cena zakupa, nije objavio.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track