JAT: Do 31. maja jeftinije karte za 27 destinacija

Povratna karta

JAT: Do 31. maja jeftinije karte za 27 destinacija

InfoBiz -
U ponudi su povratne karte od 99 evra do Podgorice, Tivta i Skoplja, dok povratna karta za Sarajevo, Dubrovnik, Split, Pulu i Ohrida staje 109 evra

BEOGRAD - Nacionalna avio kompanija Jat ervejz od danas do 31. maja putnicima omogućuje kupovinu jeftinijih povratnih karata za letove ka 27 destinacija, koje će važiti za putovanja u periodu od 18. maja do 30. juna ove godine.

Tokom promotivne akcije u ponudi su povratne karte od 99 evra do Podgorice, Tivta i Skoplja, dok povratna karta za Sarajevo, Dubrovnik, Split, Pulu i Ohrida staje 109 evra, saopšteno je iz Jat-a.

Put do Štutgarta i Soluna i povratak avionima Jat-a može se ostvariti po ceni od 129 evra, a do Diseldorfa, Atine i Istanbula za 149 evra. Povratne karte za destinacije kao što su Cirih, Rim, Milano, Stokholm, Kopenhagen i Geteborg koštaju 159 evra, a za 10 evra više može se putovati do Brisela, Berlina ili Frankfurta.

Putnici iz gradova u regionu, odnosno iz Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja, mogu kupiti karte za svoje povratno putovanje Jat-om, preko Beograda, ka destinacijama u Evropi, već po ceni od 219 evra.

U cenu povratnih karata su uračunate sve pripadajuće takse, osim troškova izdavanja avionske karte, a u periodu od 20. do 30. juna promotivne cene važe za povratne letove samo iz Istanbula, Atine, Soluna i Rima do Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track