KUPOVAO SALATU PA DOBIO MILION DOLARA: Samohranom ocu se ostvario san mnogih, kasirka ga molila da se ne onesvesti
Foto: Shutterstock

pogodak

KUPOVAO SALATU PA DOBIO MILION DOLARA: Samohranom ocu se ostvario san mnogih, kasirka ga molila da se ne onesvesti

InfoBiz -

Brant Edgington iz Fremonta, gradića u saveznoj državi Nebraska, SAD, otišao je u lokalni supermarket da bi kupio gotovu salatu za ručak kada je u poslednjem trenutku odlučio da kupi Mega Millions srećku.

Tada se samohranom ocu sa srednjeg zapada - promenio život. Postao je bogatiji za milion dolara. Ne njegovoj srećki bilo je pet pobedničkih brojeva za izvlačenje 22. marta.

Iako su njegov otac i deda 'zagriženi igrači Mega Millionsa i Powerballa', Edgington je rekao da igra samo 'kada džekpot dostigne visoku cifru i nije očekivao da će kupiti srećku', naveli su zvaničnici lutrije Nebraska u saopštenju za medije.

srećka
foto: Mykhailo Polenok / Panthermedia / Profimedia

Dok je bio u prodavnici, rekli su zvaničnici, druga osoba je stajala ispred Edgingtona i unovčavala gomilu srećki, ali je samohrani otac strpljivo čekao i kupio srećku.

- Ne igram često - rekao je zvaničnicima lutrije.

- Kao samohrani roditelj, moram više da mislim o onome što je na stolu - piše tamošnji medij.

Sledeće subote, rekli su zvaničnici, Edgington je otišao u prodavnicu da proveri da li je nešto dobio. Dok je pokušavao da na skeneru proveri srećku, nije imao uspeha. A onda je zatražio od žene koja je radila u smeni da mu pomogne.

- Nestala je na minut. Onda je druga žena došla s njom i samo su me gledale. Ta druga žena mi je rekla 'Nemojte da padnete u nesvest kad vam ovo kažem.' - ispričao je srećni samohrani otac koji je u Linkolnu, sedištu lutrije Nebraska unovčio svoj dobitak u petak.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track