POZNATI MODNI BREND UVODI NOVU USLUGU U 14 ZEMALJA: Njihova odeća popularna je i u Srbiji, ovako žele da joj produže UPOTREBNI VEK
Foto: Profimedia

digitalna platforma

POZNATI MODNI BREND UVODI NOVU USLUGU U 14 ZEMALJA: Njihova odeća popularna je i u Srbiji, ovako žele da joj produže UPOTREBNI VEK

InfoBiz -

Španski lanac trgovina odećom Zara, planira da proširi digitalnu platformu za prodaju, popravku i darivanje polovne odeće na još 14 evropskih zemalja, hvatajući korak s procvatom tržišta na Starom kontinentu.

Usluga "Pre-Owned" već je dostupna u Zarinim trgovinama, na veb stranici i u mobilnoj aplikaciji u Velikoj Britaniji i Francuskoj, prenosi Jutarnji.hr, pozivajući se na Rojters.

Zara
foto: YT/Printscreen

Zara je objavila da planira da je lansira i u Hrvatskoj, Španiji, Nemačkoj, Austriji, Belgiji, Slovačkoj, Sloveniji, Finskoj, Grčkoj, Irskoj, Italiji, Luksemburgu, Holandiji i Portugalu.

Kompanija "Inditex", vlasnik Zare, objavio je da mu je cilj da produži upotrebu Zarine odeće. Projekat će takođe smanjiti otpad i potrošnju sirovina, poručili su.

Deo kolača u tržištu polovne odeće već pokušavaju da ugrabe i druge marke brze mode, poput glavnog Zarinog konkurenta H&M, ističe Rojters.

Kurir.rs/ Jutarnji.hr

Bonus video:

01:43

NARUČE JEDNO, DOBIJU NEŠTO SASVIM DRUGO: Evo kako da se zaštitite od prevara tokom kupovine putem interneta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja