U IGRI VIŠE OD 272 MILIONA RAČUNA! Poslednji dobitnici potpisali ugovore, ostala još 4 stana, evo kada je poslednje izvlačenje
Foto: Kurir

uzmi račun i pobedi

U IGRI VIŠE OD 272 MILIONA RAČUNA! Poslednji dobitnici potpisali ugovore, ostala još 4 stana, evo kada je poslednje izvlačenje

InfoBiz -

Do sada pristiglo više od 272 miliona računa u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" što pokazuje da je podignuta svest o značaju uzimanja računa i borbi protiv sive ekonomije, rekao je Siniša Mali, potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija prilikom potpisivanja ugovora o dodeli dva stana.

Vredne nagrade u trećem izvlačenju drugog ciklusa nagradne igre dobili su Stojan Bukumirović iz Beograda i Dobrivoj Martonoši iz Кikinde. Bukumirović je dobio dvosoban stan u Zemunskim kapijama, dok je Martonoši osvojio dvosobni stan na Novom Beogradu.

Uzmi račun i pobedi
foto: Kurir

- Drago mi je što ova dva stana idu u vaše ruke. Imali ste puno sreće jer je u izvlačenju, kada ste izvučeni, bilo više od 265 miliona računa i svaki dan pristižu novi. To pokazuje da je svest o uzimanju fiskalnih računa očigledno porasla dovoljno i da više sa tim nemamo toliko problema kao što smo imali pre samo nekoliko godina - rekao je Mali.

OSTALA JOŠ ČETIRI STANA

U drugom ciklusu ukupno će biti podeljeno deset stanova u Beogradu - šest u naselju Zemunske kapije i četiri u Bloku 63 na Novom Beogradu. Tri izvlačenja su završena, izvučeni su dobitnici šest stanova, i sada su ostala još dva izvlačenja i još četiri stana. Poslednje izvlačenje će biti održano u subotu, 11. novembra 2023. godine. Ministar je pozvao građane da i dalje učestvuju u nagradnoj igri i podsetio da su ostala još dva kola, odnosno izvlačenje dobitnika za još četiri stana.

- Bez obzira na nagradnu igru uzimajte fiskalne račune. Кao što sam napomenuo već više puta, onaj ko ne uzme fiskalni račun čini uslugu onome ko taj fiskalni račun nije izdao, a trpimo svi mi, trpi država, naša Srbija, jer od toga finansiramo i bolnice i škole, auto – puteve, brze pruge, povećavamo plate , penzije... - rekao je ministar.

Uzmi račun i pobedi
foto: Kurir

Bukumirović navodi da nije gledao izvlačenje jer je sa suprugom bio na putu, dok je sin radio, a srećnu vest javila im je sinovljeva devojka. U prvom trenutku, dodaje, pomislio je da je reč o skrivenoj kameri.

Dobrivoj Martonoši kaže da je u nagradnoj igri učestvovao zbog svoje supruge.

- Obećao sam joj da ćemo dobiti stan u Beogradu, a ja njoj kad nešto obećam to mora da se ispuni. Želeo bih da se akcija nastavi. Ja jedno vreme neću igrati, a posle ću nastaviti ponovo.

Dodao je i da u igri nije promena adrese jer je lokal patriota.

- Кikinđanin sam i obožavam svoju Кikindu koja je, nemojte da se ljutite, lepša od Beograda- rekao je Martonoši.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track