STUDENTIMA 20 ODSTO POPUSTA NA VOZ, 10 NA AVION! Student prodekan Mašinskog fakulteta otkrio šta je neophodno za ove popuste
Foto: kurir tv

studentske kartice

STUDENTIMA 20 ODSTO POPUSTA NA VOZ, 10 NA AVION! Student prodekan Mašinskog fakulteta otkrio šta je neophodno za ove popuste

InfoBiz -

Za razliku od ove, slede mnogo lepše vesti, pre svega za studente, a to je da će oko 240.000 njih dobiti novu studentsku karticu, koja će po prvi put biti platna. Očekuje se da će ih prvi studenti dobiti već 1. decembra.

Do sada je objavljeno da će novom besplatnom karticom ostvarivati 20 odsto popusta za vozne i 10 odsto na avionske karte u "Er Srbiji".

A reporter Kurira, Saša Dobrijević nalazi se na mašinskom fakultetu u razgovoru sa studentom o dobrobitima ove kartice.

- Za sada, kao što ste rekli, imaćemo 10% popusta za karte za Air Srbiju, takođe ćemo imati i 20% popusta za vozne karte, znači za Srbija voz. Ostatak nekih popusta ćemo dobiti u narednom periodu, ali za sada smo jako zadovoljni ovim stvarima. Jako su pozitivni, svi prvi utisci su jako zadovoljavajući - rekao je sagovornik Kurir TV student prodekan Mašinskog fakulteta Aleksa Ostojić.

01:41

KAKVE DOBROBITI DONOSE STUDENTSKE KARTICE I KOJI SU USLOVI ZA DOBIJANJE? Studenti, sve dok imate status studenata BUDITE SPOKOJNI

- Ovu karticu smo čekali neko vreme i konačno smo uspeli da je dobijemo, tako da smo svi zadovoljni i nadamo se još nekim popustima? Za sada, naša ideja jeste da studenti državnih univerziteta i privatnih univerziteta u Srbiji dobiju studentsku karticu i ideja je da svako ko ima status studenta, ima karticu. Tako da sve dok osoba ima status studenta, on će posedovati i studentsku karticu - preneo je sagovornik Saše Dobrijevića.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:27

EVO GDE ŽIVE STUDENTI KOJI NE NAĐU MESTO U STUDENTSKOM DOMU! Kirije jeftinije nego u periodu od pre 6 meseci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track