EMIRATI NE PRESTAJU DA IZNENAĐUJU: Linijom za podvodni voz stizaće se do OVE ZEMLJE i to neverovatnom brzinom od 1000 km/h!
Foto: YouTube/ TheRichest

novi plan uae

EMIRATI NE PRESTAJU DA IZNENAĐUJU: Linijom za podvodni voz stizaće se do OVE ZEMLJE i to neverovatnom brzinom od 1000 km/h!

InfoBiz -

Poznato je da je Dubai nesvakidašnja i jedna od najluksuznijih metropola, koja privlači pažnju ljudi širom sveta. Grad koji je od ribarskog sela evoluirao u raskošnu destinaciju sa najvećim brojem stanovnika u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Kako je svake godine sve veća poseta ovom gradu, odlučeno je da se napravi plan koji bi mogao da redefiniše međunarodna putovanja. Naime, UAE, odnosno Dubai, predviđaju izgradnju revolucionarnog podvodnog voza.

Kako se navodi, voz će biti neposredno povezan sa Indijom i kretaće se neverovatnom brzinom do 1000 km na čas.

Indija, voz
foto: YouTube/ TheRichest

Emirati su se odlučili na hrabar potez, ali, s obzirom na to kojom brzinom idu promene u svetu moderne tehnologije, čini se da ovakav poduhvat nije neizvodljiv.

U eri u kojoj svet zahteva brže, efikasnije i održivije načine prevoza, projekat podvodnog voza Dubai-Indija predstavlja izazov za ono što budućnost putovanja može imati.

1 / 4 Foto: YouTube/ TheRichest

Projekat je još uvek u idejnoj fazi i svet će sa velikom radoznalošću iščekivati realizaciju istog, ali njegov potencijalni uticaj na globalnu povezanost i trgovinu se već sad ne može osporiti.

Kurir.rs/Economy.pk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track