ČUDO U KINI! SNIMLJEN NEVEROVATAN PRIZOR NA PIRINČANIM POLJIMA u blizini Šangaja! Pojavile se slike konjanika I mlaznih aviona?!
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

ČUDO U KINI! SNIMLJEN NEVEROVATAN PRIZOR NA PIRINČANIM POLJIMA u blizini Šangaja! Pojavile se slike konjanika I mlaznih aviona?!

InfoBiz -

Jedinstveni oblik pejzažne umetnosti stvoren u poljima pirinča privlači veliki broj turista u predgrađa Šangaja, najvećeg finansijskog centra u Narodnoj Republici Kini.

- Na pirinčanom polju površine 2,8 hektara u mladice pirinča planski su zasađene kako bi se stvorile ogromne slike koje se mogu videti iz daljine. Od slika voća i košarkaških terena do mlaznih aviona i vozova, umetnici koriste pirinčana polja poput platna i na taj način oduševljavaju posetioce koji dolaze iz svih delova Kine.

01:19

ČUDO U KINI! NEVEROVATAN PRIZOR NA PIRINČANIM POLJIMA u blizina Šangaja! Pojavile se SLIKE konjanika I mlaznih aviona?!

- Ja sam sa severa Kine i oduvek sam želeo da dođem ovde na jug kako bih video ova polja. Prizor je zaista neverovatan. Data je jedinstvena umetnička nota naizgled običnim poljim pirinča - rekao je jedan od psetilaca.

Osim što mogu uživati u posmatranju ovih velelepnih umetničkih dela turisti su pozvani da uživaju u raznim rekreativnim aktivnostima poput vožnje bicikla i kampovanja, ali i da se oprobaju u sadnji pirinča. U neposrednoj blizini ovih postoje hosteli, barovi kao i kafići gde se posetioci mogu osvežiti.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:18

ZBOG OVE STVARI SU NAM BITNI RUSIJA I KINA! Dačić: Ne odgovara nam Putinovo pominjanje Kosova, MORAMO DA SE SPREMIMO ZA NAJGORE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja