OBUKOM DO POSLA: Poziv mladima u Kraljevu za besplatne kurseve
Foto: Shutterstock

OBUKOM DO POSLA: Poziv mladima u Kraljevu za besplatne kurseve

InfoBiz -

U okviru Projekta „Obukom do posla“, koji Kancelarija za mlade u Kraljevu sprovodi zahvaljujući finansijskim sredstvima Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije, raspisan je javni poziv za besplatne obuke za mlade.

Osnovni cilj projekta je realizacija programa stručnog osposobljavanja mladih za određena zanimanja koja su im potrebna, kako bi im se olakšalo zapošljavanje kod poslodavca, ali i da se stručno osposobe za pokretanje sopstvenog posla.

Projektom će biti edukovano 38 mladih osoba, a polaznici će moći da pohađaju sledeće kurseve i obuke: kurs digitalnog marketinga (10 polaznika), kurs web dizajna (5 polaznika), kurs JavaScript-a (5 polaznika), kurs za manikira sa nadogradnjom noktiju (5 polaznika), kurs za masera (3 polaznika) i kurs za šminkera (10 polaznika).

Svi polaznici kurseva i obuka koji budu primljeni na navedene kurseve i obuke pohađaće i besplatan kurs preduzetništva i dobiti licencirane sertifikate za obuku koju završe. Na konkurs se mogu prijaviti mladi od 15 do 35 godina starosti, nezaposleni, studenti, učenici, nezavisno od svoje stručne spreme, a neophodno je da su sa teritorije Kraljeva.

Konkurs je otvoren do 25. avgusta, ili do popunjavanja slobodnih mesta navedenih u pozivu.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja