NA AERODROMU "NIKOLA TESLA" KAO U PARIZU! Konačno red među taksistima, Vesić ispunio obećanje: Sve se može kad se hoće (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

disciplina

NA AERODROMU "NIKOLA TESLA" KAO U PARIZU! Konačno red među taksistima, Vesić ispunio obećanje: Sve se može kad se hoće (FOTO)

InfoBiz -

Na aerodromu "Nikola Tesla" od jutros redovni taksisti stoje u koloni na dolascima i na poziv dispičera prilaze i preuzimaju mušteriju sa vaučerom, napisao je Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, na svom Tviter nalogu.

- Od jutros na aerodromu "Nikola Tesla" redovni taksisti stoje u svojoj koloni na dolascima i na poziv dispečera prilaze i preuzimaju mušteriju sa vaučerom. Kao na aerodromu u Parizu recimo - navodi se u tvitu i dodaje:

1 / 3 Foto: Privatna Arhiva

- Kako može da se uvede red, a svi su pričali i mom kolegi ministru Gašiću i meni da je to nemoguće. Samo ne znaju oni koliko smo mi tvrdoglavi. Ministar Gašić i ja dugujemo posebnu zahvalnost našim saradnicima Simi Čuliću i Ivanu Divcu na posebnom trudu da se situacija sa taksi prevozom dovede u red.

Tako ćemo uvesti red i na aerodromu. Sami gledajte. Neko će reći lako vam je sa našima, a kako ćemo sa strancima? Isto tako. Samo upornost i rad u opštem interesu - poručio je Vesić.

Kurir.rs

Bonus video:

12:10

Ministar Goran Vesić o značaju obilaznice i budućim planovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja