"POČNU SAMI DA KREČE, PA ZOVU NAS" Moler otkrio kolike su cene krečenja i zbog koje greške ćete PLATITI MNOGO VIŠE (VIDEO)
Foto: Kurir TV

kurir tv

"POČNU SAMI DA KREČE, PA ZOVU NAS" Moler otkrio kolike su cene krečenja i zbog koje greške ćete PLATITI MNOGO VIŠE (VIDEO)

InfoBiz -

Proleće je idealan period godine u kom se mnogi odlučuju na sređivanje i renoviranje svog doma, a nezaobilazna stavki je i krečenje.

S obzirom na to da su cene svega drastično skočile, tako je i sa molerajem. Beograđani se masovno žale da ne mogu da priušte kvalitetnog molera, pa se često odlučuju da preuzmu stvar u svoje ruke.

Kakve su te trenutne cene proveravala je novinarka Kurir TV Ivana Jovanović upravo sa majstorima za krečenje.

moler, krečenje
foto: Kurir TV

- Iskreno, cene su godinu dana ostale, manje više, iste. Ipak, u poslednja četiri meseca došlo je do poskupljenja jer su nama materijali otišli gore, pa smo morali da prilagodimo i cene naših usluga - kaže moler Nenad Marković.

Novinarka Kurir TV pitala je sagovornika kolike su trenutno cene za krečenje stana.

- Cene s našim materijalom idu od 2,5 evra po kvadratu pa naviše, zavisi šta mušterija želi. U suštini, najviše traže belu boju, vodoperivu. U poslednje vreme rade se neke tehnike koje su za nijansu skuplje od običnog krečenja, pa to košta i do 5 evra po metru kvadratnom - dodaje Marković.

04:21

POČNU SAMI DA KREČE, PA ZOVU NAS DA POPRAVLJAMO, A ONDA PLATE JOŠ SKUPLJE Moler otkrio kolike su danas cene krečenja

Kad je reč o samom trajanju radova, ističe da sve zavisi od kvadrature koja se kreči.

- Dva do tri dana nam treba samo za krečenje, a potrebno je zvati 3 do 7 dana ranije da bi se zakazalo. Kako uđemo u stan, tako i izađemo, ostavimo sve čisto. I oni koji sami žele da okreče, na kraju pozovu nas da popravimo, pa ih izađe skuplje. Svestan sam da nisu svi u mogućnosti da priušte sebi krečenje svake 2-3 godine, ali savetujem da se ipak odluče za profesionalce - zaključio je Nenad Marković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track